5 решения за вашия грим по всяко време и при всякакви случаи (1-ва част)

1. Червено червило, порцеланова кожа, подчертани вежди

 

Може би най-класически от всички, този стил на гримиране е наистина подходящ за най-различни поводи. Черно и бяло, техните комбинации, червена рокля или рокля на цветя – всичко това ще си пасне перфектно. Този светъл тен изисква червено червило в по-топъл, оранжев нюанс, а особено шик ще изглежда в матиран вариант. Този грим е хубав и за през деня – когато сте в малко по-формална ситуация (важна среща, разговор за работа, прием), а е добро решение и за вечерта. Ако го избирате за повод през деня, нека веждите ви да бъдат малко меки. Ще постигнете това с молив за вежди в нюанс, който е по-светъл от естествения цвят на веждите. Що се отнася до аксесоара, това е точният грим за елегантни перли!


2. Опушен поглед, подчертани очи, бледи устни

 

Да, това е незаменимият smokey eyes. Ако решите да поставите акцента върху погледа си, това е начинът. Дори и да не сте прекалено опитни в гримирането, ето конкретните стъпки за постигане на най-бързия smokey eyes. Към него имате подчертани вежди, които можете да оформите с молив, а след това нежно да смесите цвета с четчица за придаване на кадифен вид. Към тази визия можете да изпробвате известния трик за искрящ и отворенпоглед, или да подчертаете допълнително погледа, като нанесете черен молив във водната линия – вътрешната линия на долния клепач. Този грим е перфектна комбинация за малка черна рокля, но и за всички бляскави поводи. Предлагаме по-изразеният smoket да бъде все пак вашият вечерен избор, а nude устните тук са задължителни!


3. Размазано розово червило (smudge), здрав тен, хипи мигли

 

Това свежо решение за грим се постига със само три продукта: матово розово червило, добра спирала и нежно руж в розов нюанс. Много подходящо за дневна визия, но може да се носи и за някои по-непринудени вечерни поводи. Вече го виждаме, как идеално приляга на светла феерична рокля, бяло бохо събитие или на тоалет, на който трябва да придадем малко живот.

5 решения за вашия грим по всяко време и при всякакви случаи (2-ва част)

 

За този външен вид препоръчваме

  • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • V Master Contour Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • Mega Volume Miss Hippie L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , червено червило , очи, червило

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да избереш грим визия за сезона на популярните фестивали

Лятото е време за музика, но как да си избереш грим визия през сезона на популярните музикални фестивали...