Възможно е колагенът да се възстанови по естествен начин! Виж крема ново поколение

 

Стареене на кожата

Стареенето на кожата е природен процес, който може да бъде ускорен както под влиянието на големи количества стрес, тютюнев дим, прекомерно излагане на пряка слънчева светлина, неправилна грижа за кожата, нередовно и неправилно почистване на лицето, така и от лоши навици на сън. И сама ще се съгласиш, че в градска среда всички те се намират в изобилие.

Колаген

Най-важният и най-разпространеният протеин в тялото ни е колагенът, благодарение на който кожата ни е еластична и здрава, докато сме млади. Въпреки че тялото ни произвежда колаген, който поддържа еластичността и младежкия вид на кожата, още след 21-та година започваме да го губим, а на 40 години кожата губи по 1% колаген годишно. Губейки все повече и повече колаген, кожата загубва и еластичността и здравината си, което от своя страна предизвиква появата на бръчки.

 

Борбата срещу стареенето

Някои от жените са склонни към това да търсят начини за подмладяване на кожата и възстановяване на колагена, чрез инвазивни и болезнени процедури, като ботокс и хирургически лифтинги, които не са природни за кожата, което от своя страна може да повлияе на крайния резултат. Други жени се спират на стимулиращи отделянето на хиалуронова киселина и колаген процедури, като лазер, ултразвукови методи, микронидлинг и биоревитализация, които пък са доста скъпи и времеемки.

Обаче вече има по-добър и естествен начин, който не включва болезнени, инвазивни процедури и скъпи методи за стимулиране на отделянето на колаген. Всичко това можеш да откриеш в един специален иновативен продукт на Vichy за борба срещу стареенето.

Защо Vichy Liftactiv Collagen Specialist е продукт от ново поколение?

Liftactiv Collagen Specialist е продукт, вдъхновен от новото поколение неинвазивни естетични процедури. С негова помощ ще дадеш сила на кожата си в борбата срещу стареенето, но по правилния начин. Този продукт активира естественото отделяне на колаген в кожата ти.

Иновативната му формула може драстично да намали видимите ефекти от загубата на колаген. Liftactiv Collagen specialist действа върху признаците на стареене на всички нива, което води до прогресивно подобряващи се с времето резултати.

Кремът има приятна, нелепкава и немазна текстура, която лесно се попива и от кожата, а освен това е подходяща и за най-чувствителната кожа.

 

Vichy Liftactiv Collagen Specialist крем – дневна anti-age грижа

С помощта на този крем ще намалиш бръчките, ще подобриш тонуса на кожата и ще възвърнеш блясъка и равния тен. Той е подсилен с доказани дерматологични съставки с естествен произход и съдържа:

- Биопептиди  -  те засилват природното отделяне на колаген в кожата,

- Антиоксидантния витамин Cg – въздейства на хиперпигментацията и изравнява тена

- Vichy минерализираща вода – съдържа цели 15 различни минерала, които засилват естествената  защита на кожата

Новият начин за борба със стареенето най-сетне е тук! Ползвайки този иновативен анти-ейдж крем от ново поколение гарантирано драстично ще намалиш признаците на стареене, бръчките, отпуснатата кожа и пигментацията.

Възможно е колагенът да се възстанови по естествен начин! Виж крема ново поколение

Vichy Liftactiv Collagen Specialist SPF 25 крем – модерната дневна anti-age грижа

Този крем осигурява грижа и широк спектър от UVA и UVB защита, а освен намаляването на признаците на загуба на колаген действа и на тъмните петна, сивия и неравномерен тен и загубата на  тонус и здравина на кожата. Освен биопептидите и антиоксидантния витамин Cg, формулата му съдържа и хиалуронова киселина за интензивна хидратация на кожата, както и гликолна киселина, която действа против петна по кожата.

Сама ще се увериш в ефективността на този крем, когато забележиш, че кожата ти е значително по-гладка, а след 4 седмици и че чертите на лицето ти са по-изразени, тенът е по-свеж, а след 8 седмици, че бръчките са по-малко видими , броят на тъмните петна е намалял и кожата ти е по-здрава.

Възможно е колагенът да се възстанови по естествен начин! Виж крема ново поколение

Пробвай тези продукти и сама се увери, че е възможно колагенът да се възстанови по природен начин!

Прочети повече за: Как да забавиш стареенето в 4 лесни стъпки

За този външен вид препоръчваме

  • Vichy Liftactiv Collagen Specialist

    Поръчайте веднага
  • Vichy Liftactiv Collagen Specialist SPF 25

Свързани теми: грижа, Vichy, грижа за кожата, Грижа за лицето, Liftactiv Collagen Specialist

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Споделяме впечатленията на 92 жени, изпробвали новия серум Mixa Hyalurogel!

Жени от цяла България се включиха в изпробването на новия серум Mixa Hyalurogel. Ето какво мислят те......