Увеличете нивото на хидратация с новия и подобрен Kiehl’s серум

Хиалуроновата киселина е от съществено значение за хидратацията на кожата, което играе основна роля в поддържането на младежкия вид на кожата. С течение на времето естествените запаси от хиалуронова киселина в кожата започват да намаляват - това може да доведе до сухота, загуба на пълнота и намалена еластичност.

Увеличете нивото на хидратация с новия и подобрен Kiehl’s серум Kiehl’s ви позволява да се справите с дехидратацията на кожата, която може да възникне поради намаляването на естественото количество хиалуронова киселина в кожата. Представяме новия Hydro-Plumping Serum Concentrate - създаден с усъвършенстваната технология „serum-to-liquid“ и добавена иновативна съставка епидермален хидратиращ филър. Подобрената формула незабавно увеличава нивото на хидратация със 120%1  и възстановява дехидратираната кожа, за да ѝ помогне да си възвърне пълнотата, младежкия вид, еластичността и стегнатостта.

За първи път е представен през 2015 г. като серум пионер против дехидратация вследствие на стареене - новата формулировка на серума Hydro-Plumping Serum Concentrate осигурява по-мощна хидратация благодарение на иновативната употреба на епидермален хидратиращ филър (EHF). Научната иновация на тази съставка в комбинация с другите съставки във формулата формула спомага за подобряване на естествените нива на хиалуронова киселина в кожата, за да осигури на кожата максимална хидратация и да подпомогне поддържането на младежка стегнатост и еластичност.

Глобалният съветник на Kiehl’s, дерматологът д-р Меган О’Браян, обяснява: „Формулата на Kiehl’s с епидермален хидратиращ филър прониква в до 10 повърхностни слоя на кожата. Ако се съсредоточим върху хиалуроновата киселина, която се намира естествено в кожата, ние влияем върху признаците на дехидратация не само на повърхността, но и в дълбочина, което при продължителна употреба води до поддържане на резултатите за дълъг период от време.

НОВО! ЕПИДЕРМАЛЕН ХИДРАТИРАЩ ФИЛЪР (EHF)

Формулата с EHF помага да се елиминират видимите признаци на стареене възникнали вследствие на намаляване на количеството хиалуронова киселина, чрез привличане на влага в дълбоките повърхностни слоеве на кожата. Когато се комбинира с 15% глицерин, формулата помага за видимо попълване на кожата, хидратира го и подобрява еластичността.

15 % ЕСТЕСТВЕНО ИЗВЛЕЧЕН ГЛИЦЕРИН

Тази задържаща влагата съставка спомага за привличането ѝ към повърхностния слой на кожата, създавайки хидратираща бариера, която задържа влагата и помага за предотвратяване на трансепидермалната загуба на вода.

Hydro- Plumping Serum Concentrate клинично доказано

  • Изглажда текстурата на кожата с 26%      
  • Намаля появата на малки линии с 12%

В проведеното сред потребителите изследване:

  • 93% от потребителите смята, че кожата е по-еластична след едноседмична употреба
  • 1 Резултатите се основата на инструментално изследване, след 15 минути
  • 2 Резултатите се основават на четириседмично клинично изследване върху 48 души

Прочети още: 6 бюти трикове, които ще те спасят, когато закъсняваш

За този външен вид препоръчваме

  • Kiehls Hydro-Plumping Serum Concentrate

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, грижа за кожата, Грижа за лицето, хиалуронът, хиалуроновата киселина, Kiehl’s

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Всички ползи на кремовете с хиалуронова киселина

Вече знаем, че хиалуронът е No. 1 съставка против стареене, която има ползи за предотвратяване на признаците на стареене и ползите, които предоставя н...