Свали грима, почисти и хидратирай лицето със само един продукт!

Сваляне на гримове

Знаем колко неприятно може да бъде свалянето на грима преди лягане, когато се прибираш от вечерно излизане и колко пъти ти се иска да го пропуснеш. Ако полагаш старателни грижи за кожата си обаче, вероятно вече знаеш, че точно тази стъпка никога не трябва да се прескача. За щастие днес има много продукти за сваляне на грим, които са с мицеларна технология, с чиято помощ можеш бързо и ефикасно да премахнеш грима от лицето си, без да се налага упорито да търкаш.

 

Почистване на лицето

Гримът не е единствената причина, поради която трябва да ползваш продукти за почистване на лицето. Ако не се гримираш често и си мислиш, че такива продукти не ти трябват, в грешка си! Лицето ти е подложено на различни външни фактори, които могат да повлияят на чистотата му, а и на вида на кожата ти. Всичко това може да предизвика засилено отделяне на себум, което води не само до запушване на порите и поява на малки бръчки, но и поява черни точки и комедони. По тази причина е важно да поддържаш лицето си чисто, независимо от това дали ползваш гримове или не.

Хидратиране на лицето

Хидратирането на лицето преди беше просто важно за грижата за суха и чувствителна кожа, но благодарение на напредналите формули на козметичните продукти, то се превърна в абсолютно задължителна стъпка за грижата на всеки тип кожа. Хидратирането на кожата е чудесно за лицето ти, тъй като при редовна хидратация то ще изглежда нежно и лъчезарно.

 

Garnier мицеларно мляко – сваляне на грим, почистване и хидратация

Някога е трябвало да се използват много продукти, за да се премахне грима от лицето, почисти кожата и осигури необходимата доза дневна хидратация на лицето. Може би още тогава не си била доволна от продукта си за почистване на лицето, тъй като е оставял мазни и лепкави следи по кожата, а може би ти се е случвало и да пропуснеш нанасянето на хидратиращ крем.

Не се тревожи, от този момент можеш да забравиш за тези ситуации, ако дадеш шанс на новия и мултифункционален продукт от Garnier, който само с едно движение ще отстрани грима от лицето ти, като същевременно ще почисти и подхрани кожата ти – с мицеларно мляко.

Мицеларно мляко: най-новото от мицеларните технологии

Garnier мицеларно мляко има силата на мицелите, които са основа на мицеларните води, комбинирана с хидратиращи съставки, които пък са основа на хидратиращите кремове. Благодарение на мицеларното мляко, след почистване на лицето, кожата ти ще бъде допълнително хидратирана и подхранена.

 

Наред с другите съставки, мицеларното мляко съдържа глицерин и пантенол, които хидратират и подхранват кожата и я правят по-мека.

Тази формула на мицеларното мляко Garnier ще премахне грима от лицето и чувствителните зони около очите и устните точно като мицеларна вода, като освен това допълнително ще ги хидратира.

Ще дадеш ли шанс на този иновативен продукт? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Garnier мицеларна вода: култовият продукт навърши 5 години!

За този външен вид препоръчваме

  • Garnier Micellar Cleansing Milky Water

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, Garnier, грижа за кожата, Грижа за лицето

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се отървем от акне по гърба?

Зимата е идеалното време да започнеш да решаваш проблема с акнето по гърба. Виж как да се отървеш от него...