Споделяме впечатленията на 92 жени, изпробвали новия серум Mixa Hyalurogel!

Всяка от нас обича от време на време да освежава дневната си skincare рутина и да изпробва нови продукти. Изборът на подходящия продукт за грижа за кожата обаче не е лесен, затова често разчитаме на социалните мрежи и мненията на други жени, които вече са изпробвали въпросния продукт. В такива ситуации е най-добре да се довериш на автентични и неподправени отзиви.

Повече за серум за лице Mixa Hyalurogel

Серумът Mixa Hyalurogel е предназначен за нормална до суха, чувствителна кожа и съдържа най-високата концентрация на хиалуронова киселина от всички продукти от гамата Mixa Hyalurogel. Текстурата на серума е много лека и свежа, попива в кожата изключително бързо, без лепкав слой. Освен това серумът е дерматологично тестван и хипоалергенен, което означава, че можеш да забравиш за странични ефекти и алергии.

Освен чиста хиалуронова киселина, този серум съдържа висока концентрация на активни съставки като ниацинамид (витамин В3) и пантенол (про-витамин В5). Тази комбинация е ключът към правилната грижа за чувствителната кожа, защото я успокоява и ѝ осигурява непрекъсната хидратация.

92 жени изпробваха серума за лице Hyalurogel

Как се осъществи това? Mixа организира изпробване на новия серум за лице Hyalurogel в сътрудничество с портала Dama.bg. Процесът беше напълно прозрачен и отворен към всички.

Жени от цяла България се отзоваха на призива и изявиха желание да участват в изпробването. Общо 100 жени на възраст между 20 и 50 години нанасяха продукта върху кожата си в продължение на 2 седмици като част от рутината си за сутрешна и нощна грижа. От 100 жени, 92 попълниха анкета и споделиха впечатленията си от продукта.

Ето какво споделиха участничките:

Споделяме впечатленията на 92 жени, изпробвали новия серум Mixa Hyalurogel!

80% от дамите ще продължат да използват Mixa Hyalurogel серум след първата употреба!*

“Заключи” хидратацията

Като допълнение към тези впечатления ще те посъветваме да нанесеш дневен крем за лице Mixa Hyalurogel Light след серум Hyalurogel и по този начин да „заключиш“ хидратацията в кожата си. Кремът съдържа 7% глицерин, обогатен е с хиалуронова киселина и е предназначен за интензивна хидратация за нормална и дехидратирана кожа.

Бонус съвет на дерматолозите:

„Нанасяйте Mixa Hyalurogel серум с хиалуронова киселина върху влажна кожа! Много е важно да знаете, че не трябва да нанасяте хиалуронова киселина върху суха кожа при сухи условия. Причината е проста: хиалуроновата киселина се нуждае от вода, за да „заключи“ хидратацията. Ако я нанесете върху суха кожа при сух въздух, тя ще извлече вода от дълбоките слоеве на кожата на повърхността, където ще се изпари, а кожата ще изглежда още по-суха. Ако предварително почистите лицето си с подходящ хидратиращ почистващ продукт, това ще бъде достатъчна подготовка, за да нанесете серума веднага. Затова изберете почистващи продукти за лице, обогатени с глицерин или хиалуронова киселина.”

*Онлайн проучване на уебсайта Dama.bg с 92 жени, двуседмична употреба на Mixa Hyalurogel серум през март 2022.

Прочети още: CC крем или BB крем, въпросът е сега пред нас!

За този външен вид препоръчваме

  • Mixa Hyalurogel Serum

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, грижа за кожата, Грижа за лицето, Mixa, хиалуроновата киселина

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

ТОП 5 най-добри хидратиращи кремове за зимата

Всеки тип кожа се нуждае от хидратация, а най-добрите хидратиращи кремове за зимата подхранват и ревитализират кожата, в допълнение към хидратация, ко...