Revitalift Loreal кремове: Пълно ръководство

В младите си дни сме по-склонни да експериментираме, докато с напредване на възрастта и опита сме по-добри в разпознето на това кое е добре за нашата кожа и кое не. Затова ни е по-лесно да изберем най-подходящата за нас козметика, сред многото различни продукти за грижа.

През двадесетте, тридесетте и четиридесетте нуждите се променят и затова е важно да избираме адекватни кремове не само спрямо възрастта си, но според типа кожа и всичките ѝ особености специфики.

Има марки, които улесняват избора ни и които ни позволяват да намерим всичко необходимо в рамките на една линия продукти. Кремовете Loreal от серията Revitalift Laser Renew са типичен пример за това.

 Loreal крем за лице 30

Еластичните влакна представляват 5% от общото количество влакна. След четиридесет мрежата им се накъсва, лицето губи тонус и в резултат на това се появяват бръчки. Тайната за поддържането на младежки вид се крие в дневна и нощна грижа Revitalift и благодарение на нея броят на бръчките намалява драстично.

Дневен крем L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew

През деня лицето ти се нуждае от добра защита и повече енергия, за да се справи с вредните влияния и стреса. В допълнение към осигуряването на целодневна хидратация, дневният крем трябва да повиши устойчивостта и еластичността на кожата. Благодарение на хиалуроновата киселина и Pro-Xylane, иначе една от най-важните съставки против стареене, която стимулира обновяването на клетките, отново ще изглеждаш като на 20!

Revitalift Loreal кремове: Пълно ръководство

Крем за зоната около очите L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew

Чувствителната зона около очите също се нуждае от специален крем, предназначен за стягане и повдигане на клепачите, премахване на подпухналите торбички под очите... Само след четири седмици употреба ще забележиш, че кожата около очите е по-свежа, има по-добър тонус и изглежда по-стегната, като основна роля за това имат най-важните съставките в борбата против бръчките и стареенето в крема Loreal - хиалуроновата киселина и Pro-Xylane.

Дневен крем L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20

Продуктите с SPF фактор предотвратват задълбочаването на вече съществуващите бръчки и появата на петна по кожата. Този дневен крем съдържа Pro-Xylane TM, патентована активна съставка, предназначена за коригиране на бръчките, укрепване на кожата и възстановяване на контурите, LHA и SPF 20 фактор, които забавят промяната в пигментацията на кожата. С него кожата ти ще бъде хидратирана и стегната, а тонът ѝ - равномерен.

Нощна маска L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew

Създадени за неутрализиране на бръчките, те помагат на кожата да придобие по-добър тонус, да бъде по-стегната и хидратирана, a сутрин мека на допир, гладка и отпочинала! Точно това е целта на нощната грижа - да подхранва, хидратира и стимулира регенерацията в дълбочина. Благодарение на основните си съставки, хиалуронова киселина и откритата и патентована от Loreal съставка Pro-Xylane, с всеки изминал ден състоянието на кожата ти ще се подобрява - бръчките ще стават по-малки, текстурата ѝ ще е по-красива, а повърхностният ѝ слой ще бъде обновен.

За максимален ефект на тези кремове: Серум L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew

Този серум за лице съдържа висока концентрация на мощни активни съставки, които могат да се използват ежедневно като част от дневната грижа за кожата, независимо от възрастта. Попълва видимите бръчки, намалява видимостта на порите и подобрява текстурата на кожата. Само след 4 седмици ще забележиш, че бръчките са по-малко, тенът е равномерен, а кожата ти изглежда по-стегната, и всичко това благодарение на хиалуроновата киселина и 3% съдържание на Pro-Xylane.

Revitalift Loreal кремове: Пълно ръководство

За още по-интензивна грижа против бръчки: ампули L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew

Тези пилинг ампули съдържат гликолова киселина - мощна активна съставка за сияйна кожа. Ампулите ще се погрижат кожата ти да бъде гладка, сияйна и със смалени тъмни петна след само 7 дни употреба. Блясъакът на кожата, премахването на мъртвите клетки и обновеният ѝ вид със смалени тъмни петна няма да останат незабелязани. Не забравяй да ги използваш в комбинация с дневен крем L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20.

Прочети повече за: Чувала ли си за #маскне?

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Revitalift Laser x3 Day Cream

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Antirid Eye Cream

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20 Day Cream

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Cream Mask Night

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Serum

  Поръчайте веднага
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Ampoules 7 Day Cure Peelling Effect

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Loreal Paris, грижа за кожата, Грижа за лицето, Дневен крем за лице, серум за лице, пилинг, защита от слънцето, хиалуроновата киселина, Loreal Paris

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Задължителни продукти за тази есен!

Есента е сезонът, който ни носи както най-интересните грим тенденции, така и новости по отношение на гримовете, а това са продуктите, без които просто...