Празничната колекция на Kiehl’s пристигна!

Kiehl’s подкрепя художниците в продължение на много години чрез ежегодни празнични кампании, създадени в сътрудничество с илюстратори от цял свят. За да продължи тази дългогодишна традиция, по повод 170-ия си празничен сезон Kiehl’s представя разширена колекция от най-популярните си продукти за грижа за кожата в игриво, ограничено издание.

Kiehl’s колекция в сътрудничество с Мерилу Фор

Тази година марката Kiehl’s избра френската илюстраторка Мерилу Фор, която преди това е работила с марките Nike, Apple и Google и която благодарение на своята отдадеността си към социални и етични проблеми се доказа като перфектен сътрудник.

Тема: Празничната енергия на Ню Йорк

Тазгодишният дизайн на празничната колекция на Kiehl’s носи енергията на Ню Йорк и легендарния квартал Ийст Вилидж. Илюстрациите напомнят за вълшебно място от сънищата, пълно с различни уникални герои в разгара на празнично тържество. Глобалният маркетинг директор на Kiehl’s Мария Густафсон заяви: „Търсихме артистичен израз, който да покаже магията на страната от мечтите на Kiehl’s и художник, който може да изрази радостното празнично настроение по живописен и креативен начин. Силните цветове и разнообразните характери на Мерилу Фор съживиха света на Kiehl’s и му придадоха уникален и игрив дух.” На представянето на автентичното улично тържество ще присъстват приятели, клиенти и дори Mr.Bones, и ще се наслаждават на вкусотии от нюйоркската улична храна, ще украсяват витрини и ще танцуват на открито на музиката на група.

Какво се крие зад игривите илюстрации?

Очакват те някои от най-купуваните продукти за грижа за кожата на Kiehl’s (общо 24 продукта), сред които:

 • Ultra Facial Cream: Най-купуваният крем за лице на Kiehl’s е незаменим и през този празничен сезон - вече украсена с уникални персонажи и легенди на празничен период! Тази уникална, лека и подхранваща формула доказано осигурява хидратация за 24 часа, дори и в най-екстремни условия.
 • Calendula Herbal-Extract Toner: Нека кожата ти изглежда свежа за празниците с Kiehl’s classic, обогатен с цвят от невен! Формулата на този тоник без алкохол съдържа ръчно набрани листенца от невен и екстракт от репей за нежно почистване и подмладяване на всички типове кожа.
 • Ultimate Strength Hand Salve: Създаден с помощта на смес от масло от авокадо, евкалипт и сусамово семе, този незаменим зимен фаворит действа върху сухата кожа на ръцете, оставяйки усещане за изгладена и хидратирана кожа. За първи път като част от празничната колекция, този продукт се предлага в туба от 200 ml, произведена с интегриран FSC-сертифициран картон.
   
 • Crème de Corps: Любима от осемдесетте години на ХХ век, тази класика е необходима поради усещането за подхранване, пълнота и гладкост, което оставя върху кожата. Ограниченото издание от този крем ще се предлага в опаковка от 400 ml, произведена с интегриран FSC-сертифициран картон.
 • Super Multi-Corrective Cream: Осигури на кожата си по-млад вид с крема против признаци на стареене на Kiehl's, на който най-много се доверяваме. Този луксозен крем с копринена текстура насочено действа върху седем видими признака на стареене на кожата.
 • Midnight Recovery Concentrate: Маслото за лице на Kiehl’s с етерични и ботанически масла регенерира кожата за една нощ, за да бъде гладка и хидратирана до сутринта. Тази илюстрация от мечтите е любимата на художничката Мерилу Фор!
   


Важно е да се отбележи, че в съответствие с инициативата Future Made Better, тазгодишният Advent календар на Kiehl’s е направен от 100% рециклируем материал. Освен това всички празнични издания са изработени изцяло от вече използвани рециклирани материали, което заслужава похвала!

Стойност на пакета: 348,34 BGL
Цена на дребно на пакета: 185 лв

Смятаме, че обратното броене до празниците може да започне! :)

Прочети още: Направи си сама: Дълбоко почистване на лицето

За този външен вид препоръчваме

 • Holiday Limited Edition Ultra Facial Cream

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Calendula Herbal-Extract Toner

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Ultimate Strength Hand Salve

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Creme de Corps Body Lotion

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Super Multi-Corrective Cream

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Midnight Recovery Concentrate

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Clearly Corrective™ Dark Spot Solution

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Advent Calendar

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Kiehl’s, Kiehl's , празничната колекция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво е серум за лице и защо трябва да го ползваш

Вероятно си чувала за серума за лице, продукт за грижа за кожата, който напоследък набира все повече популярност, но знаеш ли всъщност за какво служи ...