Празничната колекция на Kiehl’s пристигна!

Kiehl’s подкрепя художниците в продължение на много години чрез ежегодни празнични кампании, създадени в сътрудничество с илюстратори от цял свят. За да продължи тази дългогодишна традиция, по повод 170-ия си празничен сезон Kiehl’s представя разширена колекция от най-популярните си продукти за грижа за кожата в игриво, ограничено издание.

Kiehl’s колекция в сътрудничество с Мерилу Фор

Тази година марката Kiehl’s избра френската илюстраторка Мерилу Фор, която преди това е работила с марките Nike, Apple и Google и която благодарение на своята отдадеността си към социални и етични проблеми се доказа като перфектен сътрудник.

Тема: Празничната енергия на Ню Йорк

Тазгодишният дизайн на празничната колекция на Kiehl’s носи енергията на Ню Йорк и легендарния квартал Ийст Вилидж. Илюстрациите напомнят за вълшебно място от сънищата, пълно с различни уникални герои в разгара на празнично тържество. Глобалният маркетинг директор на Kiehl’s Мария Густафсон заяви: „Търсихме артистичен израз, който да покаже магията на страната от мечтите на Kiehl’s и художник, който може да изрази радостното празнично настроение по живописен и креативен начин. Силните цветове и разнообразните характери на Мерилу Фор съживиха света на Kiehl’s и му придадоха уникален и игрив дух.” На представянето на автентичното улично тържество ще присъстват приятели, клиенти и дори Mr.Bones, и ще се наслаждават на вкусотии от нюйоркската улична храна, ще украсяват витрини и ще танцуват на открито на музиката на група.

Какво се крие зад игривите илюстрации?

Очакват те някои от най-купуваните продукти за грижа за кожата на Kiehl’s (общо 24 продукта), сред които:

 • Ultra Facial Cream: Най-купуваният крем за лице на Kiehl’s е незаменим и през този празничен сезон - вече украсена с уникални персонажи и легенди на празничен период! Тази уникална, лека и подхранваща формула доказано осигурява хидратация за 24 часа, дори и в най-екстремни условия.
 • Calendula Herbal-Extract Toner: Нека кожата ти изглежда свежа за празниците с Kiehl’s classic, обогатен с цвят от невен! Формулата на този тоник без алкохол съдържа ръчно набрани листенца от невен и екстракт от репей за нежно почистване и подмладяване на всички типове кожа.
 • Ultimate Strength Hand Salve: Създаден с помощта на смес от масло от авокадо, евкалипт и сусамово семе, този незаменим зимен фаворит действа върху сухата кожа на ръцете, оставяйки усещане за изгладена и хидратирана кожа. За първи път като част от празничната колекция, този продукт се предлага в туба от 200 ml, произведена с интегриран FSC-сертифициран картон.
   
 • Crème de Corps: Любима от осемдесетте години на ХХ век, тази класика е необходима поради усещането за подхранване, пълнота и гладкост, което оставя върху кожата. Ограниченото издание от този крем ще се предлага в опаковка от 400 ml, произведена с интегриран FSC-сертифициран картон.
 • Super Multi-Corrective Cream: Осигури на кожата си по-млад вид с крема против признаци на стареене на Kiehl's, на който най-много се доверяваме. Този луксозен крем с копринена текстура насочено действа върху седем видими признака на стареене на кожата.
 • Midnight Recovery Concentrate: Маслото за лице на Kiehl’s с етерични и ботанически масла регенерира кожата за една нощ, за да бъде гладка и хидратирана до сутринта. Тази илюстрация от мечтите е любимата на художничката Мерилу Фор!
   


Важно е да се отбележи, че в съответствие с инициативата Future Made Better, тазгодишният Advent календар на Kiehl’s е направен от 100% рециклируем материал. Освен това всички празнични издания са изработени изцяло от вече използвани рециклирани материали, което заслужава похвала!

Стойност на пакета: 348,34 BGL
Цена на дребно на пакета: 185 лв

Смятаме, че обратното броене до празниците може да започне! :)

Прочети още: Направи си сама: Дълбоко почистване на лицето

За този външен вид препоръчваме

 • Holiday Limited Edition Ultra Facial Cream

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Calendula Herbal-Extract Toner

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Ultimate Strength Hand Salve

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Creme de Corps Body Lotion

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Super Multi-Corrective Cream

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Midnight Recovery Concentrate

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Clearly Corrective™ Dark Spot Solution

  Поръчайте веднага
 • Holiday Limited Edition Advent Calendar

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Kiehl’s, Kiehl's , празничната колекция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Tissue маски за лице. Пробва ли новата тенденция за мигновена

Хидратацията на лицето е необходима през цялата година, но кремът за лице вече не е единственият продукт на пазара. Нова тенденция са tissue маските з...