Популярни съставки за грижа за кожата: конопено масло и витамин Е

Ефективността на органичната козметика зависи от адекватното комбиниране на съставките, които са подбрани и извлечени от експертите в областта. Процесът на комбиниране на етерични масла, цветна вода и пресовани масла създава ефективни и качествени органични продукти за грижа. Сред съставките, които стават все по-популярни в този вид козметика, се откроява маслото от индустриален коноп, което често се комбинира с витамин Е.

Конопено масло и витамин E

Маслото от индустриален коноп е известно със своите регенериращи и подхранващи свойства, които са успели да стигнат както до гримовете, така и до продуктите за грижа за кожата. Това масло се извлича от конопени семена и е богато на Омега 3 и 6 мастни киселини.

Популярни съставки за грижа за кожата: конопено масло и витамин Е

Витамин Е е една от често срещаните съставки в козметиката за лице. Има регенериращ ефект и отлично действие против бръчки, неутрализира свободните радикали и по този начин предпазва кожата. Той е често срещана съставка в кремовете, серумите и маслата за лице.

Нощно масло за лице

Като всяко масло за лице и нощното масло допринася за по-здравословен вид на кожата, тъй като предотвратява загубата на влага, създава защитна бариера, подхранва, намалява образуването на бръчки и премахва тъмните кръгове. Не забравяй, че маслата за лице имат най-добър ефект, когато се използват в комбинация с кремове и серуми, базирани на същата съставка.

Нощно масло за лице обогатено с конопено масло и витамин E

Една от любимите ни козметични сертифицирани органични линии на пазара - Garnier BIO, скоро ще има нощно масло за лице, което съдържа масло от индустриален коноп и витамин Е, а освен него ще се предлага и регенериращ крем с множество благоприятни ефекти върху кожата, който съдържа тези две ценни съставки.

Популярни съставки за грижа за кожата: конопено масло и витамин Е

Не се съмняваме, че тези продукти ще отговорят на очакванията на потребителите, тъй като ще бъдат част от сертифицираната биологична козметична линия, която може да се похвали както със сертификата ECCOCERT GREENLIFE, така и с много други предимства. Формулите на тези продукти са изцяло вегански, т.е. не съдържат абсолютно никакви съставки от животински произход, не са тествани върху животни, а освен това всички ключови съставки на продуктите са органично произведени и произхождат от възобновяеми източници.

Продукти Garnier BIO Hemp

Конопеното масло за продуктите на Garnier BIO се добива от индустриален коноп, който се отглежда в Европа и се извлича по начин, по който се получава възможно най-чистият екстракт, богат на Омега 3 и 6 киселини. Интересното е, че това нощно масло е подходящо както за чувствителна кожа, така и за уморена кожа, изложена на физически стрес, предизвикан от липса на сън, лоши метеорологични условия и други вредни влияние.

Популярни съставки за грижа за кожата: конопено масло и витамин Е

Нощното масло Garnier BIO Hemp смекчава признаците на стрес по кожата, успокоява и подхранва я и попълва малките бръчки.

Регенериращият крем Garnier BIO Hemp gel успокоява, подхранва кожата и попълва малките бръчки и е чудесен в комбинация с нощното масло за лице, защото е създаден на базата на същите вещества като него.

А ти ще изпробваш ли някои от тези продукти, обогатени с най-популярните съставки за грижа за кожата? Сподели с нас в коментарите!

Прочети повече за: Органични козметични продукти: кои са предимствата им?

За този външен вид препоръчваме

 • Garnier BIO Lavandin Anti-Age Day Cream

  Поръчайте веднага
 • Garnier BIO Lavandin Anti Age Eye Care

  Поръчайте веднага
 • Garnier Bio Repairing Hemp Sleeping Oil

  Поръчайте веднага
 • Garnier Bio Repairing Hemp Multi Repair Gel Cream

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Garnier, грижа за кожата, Грижа за лицето, Дневен крем за лице, Нощна грижа за кожата, Garnier BIO

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

КАКЪВ ГРИМ ДА ИЗБЕРЕШ С НОВИЯ СИ БРОНЗОВ ТЕБ

Хубавата потъмняла кожа със сигурност е най-красивият спомен от почивката. Разкриваме кой грим най-добре подхожда на твоя бронзов тен...