Почисти лицето си с обогатени с хиалурон продукти

Почисти лицето си с обогатени с хиалурон продукти

Откакто са открити ползите от хиалуроновата киселина, тя става все по-разпространена. Хиалуроновата киселина се използва в anti-age кремовете, серумите за грижа за кожата, маските за лице и дори в гримовете. Днес тя се намира дори в продуктите за почистване на лице. Разкриваме защо трябва да почистваш лицето си с продукти, обогатени с хиалурон

Всяка добра грижа за лицето започва с почистването му

Редовното и адекватно почистване на лицето е правилният начин за отстраняване на мръсотията по кожата, отпушване на запушените пори и премахване на излишния себум. Често допускана грешка обаче е да се смята, че за чисто лице е достатъчно просто да се измием с топла вода. По тази причина в продажба циркулират много продукти за почистване на лице, сред които най-разпространени са мицеларната вода и гелът за почистване на лице.

Почисти лицето си с обогатени с хиалурон продукти

Как да изберем продукт за почистване на лицето

За да избереш правилния почистващ продукт, трябва да се увериш, че той не само е подходящ за твоя тип кожа, но и има максимални ползи за нея. Ние препоръчваме лицето да се почиства с продукти, обогатени с хиалурон. Освен че качествено почистват лицето, те го освежават, допълнително го хидратират и го правят по-меко, а редовната им употреба възстановява обема на кожата.

Хиалуронът и ползите от него: малко напомняне

Въпреки че хиалуронът, известен още като хиалуроновата киселина, е вещество, което тялото ни произвежда и основната му функция е да осигури на кожата необходимата влага, нивата му намаляват с възрастта. Специалистите обаче откриват начин за набавяне на това вещество, а именно чрез употребата на продукти за грижа и почистване на лицето, обогатени с него.

Това, което прави хиалуроновата киселина толкова популярна в света на красотата, е способността ѝ да задържа вода до цели хиляда пъти повече от собственото си тегло. Благодарение на него кожата е еластична, мека, хидратирана и стегната.

Изпробвай линията продукти за почистване на лицето, обогатена с хиалурон!

Първата anti-age линия почистващи продукти на L'Oréal Paris, обогатена с хиалуронова киселина, е подходяща за всички типове кожа, включително за чувствителна. Тази линия се състои от мицеларна вода и гел за почистване на лицето, които не само почистват лицето, но и хидратират и изглаждат кожата. Точно затова препоръчваме почистването на лицето с такива продукти да бъде първата стъпка на всяка anti-age грижа.

Мицеларна вода L'Oréal Paris Hyaluron Specialist

Благодарение на съдържанието на хиалуронова киселина, тази мицеларна вода нежно, но ефективно почиства и премахва грима от лицето и очите, оставяйки кожата освежена, хидратирана и мека. За лесно премахване на грима я прилагай я сутрин и вечер, като нанесеш малко количество върху тампон и внимателно избършеш лицето и очите. След употреба няма нужда от допълнително изплакване с вода.

Почисти лицето си с обогатени с хиалурон продукти

Почистващ гел за лице L'Oréal Paris Hyaluron Specialist

За да бъде кожата ти не само чиста и свежа, но и хидратирана, гладка и подготвена за нанасяне на anti-age продукти, можеш да използваш и този почистващ гел за лице. Той също е обогатен с хиалуронова киселина и при употреба се превръща в мека пяна. Точно както мицеларната вода, и него можеш да го прилагаш сутрин и вечер на мокро лице и шия. При редовна употреба на този гел, ще забележиш, че с всеки изминал ден кожата е все по-хидратирана и обемът ѝ се възвръща.

Следващи стъпки в anti-age грижата

След като е старателно почистена и хидратирана, кожата много по-лесно усвоява anti-age продуктите, като тези от линията L'Oréal Paris Hyaluron Specialist, която хидратира и възвръщ блясъка и обема на кожата, благодарение на два вида хиалуронова киселина:

- Макро хиалуронова киселина за изглаждане на бръчките

- Микро хиалуронова киселина за хидратация и обем на кожата

Пробвала ли си продуктите от линията Hyaluron Specialist? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Revitalift Loreal кремове: Пълно ръководство

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Hyaluron Specialist Gel Wash

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Hyaluron Specialist Micellar Water

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, Loreal Paris, грижа за кожата, Грижа за лицето, Нощна грижа за кожата, хиалуроновата киселина, Loreal Paris

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Важно е да избереш подходящия за твоя тип кожа праймър, за да изпиташ всички ползи на този любим продукт за гримиране !

Едни и същи продукти за гримиране, в това число и праймърите за лице, изглеждат напълно различно на различните типове кожа, така че е важно да избереш...