Нова формула за обновяване на обема на кожата

Често, изправени пред многото предизвикателства в ежедневието, които ангажират времето и енергията ни, ние забравяме да обърнем на кожата си необходимото внимание. С годините намаляват обемът, колагенът и еластинът, благодарение на които кожата ни изглежда младежка, а множество други фактори също влияят неблагоприятно на външния вид на кожата ни.

Ние пък не посягаме към анти-ейдж кремовете, вярвайки, че все още е рано. Тези, които преценят, че все пак е настъпил моментът да направят нещо по въпроса, често избират различни козметични процедури, като хиалуронови филъри. На това ще ти кажем, че новите анти-ейдж продукти са превантивно и неинвазивно решение и имат обновена формула, която съдържа цели три вида хиалуронова киселина.

Нова формула за обновяване на обема на кожатаВинаги е подходящ момент за превенция на стареенето на кожата

Известно е, че прекомерното излагане на слънце ускорява стареенето на кожата, така че е наложително всеки от нас да защитава кожата на лицето си с дневни хидратиращи кремове със SPF фактор. Генетиката, навиците и възрастта играят ключова роля при появата на бръчки и други признаци на стареене на лицето ни.

В основата на проблема е загубата на хиалуронова киселина, необходима за поддържане на кожата ни младежка, стегната и хидратирана. Обемът на кожата намалява, а това води до по-изразени бръчки по лицето ни.

Навлизайки в четиридесетте, нивото на хиалуронова киселина в кожата ни започва да намалява и мнозина се опитват да компенсират този дефицит с помощта на „instant“ решения, като различни козметични процедури, сред които са инжекциите с хиалуронова киселина. Но L'Oréal Paris разработи колекцията Revitalift Filler Anti-Age с из цяло намерението да върне на лицето ти вида от преди десет години! * Освен това L'Oréal Paris държи да подчертае, че загубата на хиалуронова киселина има най-силно влияние върху намаляването на обема на кожата, както и че методите, чрез които се опитваме да компенсираме липсата на хиалуронова киселина в кожата ни могат да бъдат неинвазивни, но ефектът от тях е интензивен и дългосрочен.

Иновативна формула за обновяване на обема на кожата ти

Новата формула зад дневен крем Revitalift Filler Anti-Age ще осигури на кожата ти онова ниво на хиалуронова киселина, при което тя ще изглежда свежа, стегната и млада, а заедно с това и необходимата хидратация.

Тази иновативна формула съдържа цели три вида хиалуронова киселина, които интензивно проникват в кожата, но микрофилър хиалуроновата киселина прониква по-дълбоко в епидермиса. Благодарение на микроразмерите си, цели петдесет пъти по-малки от макрохиалуроновата киселина, тя прониква изключително дълбоко в кожата, а ефектът ѝ при възстановяване на обема на кожата и запълване на бръчките по лицето е невероятен.

В допълнение към ключовата си роля за предотвратяване на появата на бръчки и други признаци на стареене, хиалуроновата киселина придава на лицето естествена свежест и блясък. Това, което отличава Revitalift Filler Anti-Age Day Cream от широката гама анти-ейдж продукти на базата на хиалуронова киселина, е уникалната, обновена формула, обогатена с микрофилър хиалуронова киселина.

Ефектът? С помощта на обновената формула на дневен крем Revitalift Filler Anti-Age, увеличеният обем на кожата ти ще върне на лицето ти същия блясък, който го е красил преди десет години!

Трио хиалуронови киселини като съставна част от рутината ти за грижа за кожата

При споменаването на хиалуроновата киселина, за мнозина първата асоциация са филъри и инжекции. За първи път L'Oréal Paris разработи иновативна формула, с която можеш да включиш цели три вида хиалуронова киселина в ежедневната си грижа за кожата. Третият тип, микрофилър хиалуронова киселина, има най-голяма роля за възстановяването на обема на кожата и запълването на бръчките, от които се нуждаем, за да остане лицето ни еластично и младежко. Да, възможно е да се възстанови свежестта на лицето отпреди десет години без помощта на инжекции и филъри!

Освен дневния крем, Revitalift Filler Anti-Age нощен крем също играе голяма роля за поддържането на кожата ти хидратирана дори по време на сън, когато кожата се обновява. С първите слънчеви лъчи обемът на кожата се укрепва и подновява с помощта на Revitalift Filler Serum, който проникве интензивно в кожата и ѝ осигурява нивото на хиалуронова киселина, необходимо за младежки вид. И накрая, когато се усмихваш, не се срамувай от малките бръчки около очите си, защото Revitalift Filler Anti-Age крем за очи е тук, за да се справи с малките бръчки и да върне усмивката на лицето ти!

Нова формула за обновяване на обема на кожатаМладежката и и свежа кожа винаги е на мода

Годините несъмнено ще оставят следа върху лицето ни рано или късно. Бръчките и другите признаци на стареене са неизбежни, но нашата работа е да ги сведем до минимум!

Ето защо е изключително важно да следваш иновациите на пазара за грижа за кожата и да включиш най-мощната формула, обогатена с модерни анти-ейдж съставки, в рутината си. А със сигурност ще се насладим на процеса, че ако крайният резултат е кожа, която изглежда до десет години по-млада!

 

*Инструментален тест – 48 жени, 5 седмици

Прочети още: Топ 8: Най-добри фон дьо тени за прикриване

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Age Day Cream

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Age Serum

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Age Night Cream

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Age Eye Cream

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, тенденция, Ева Лонгория, лице, Loreal Paris, грижа за кожата, Грижа за лицето, серум за лице, хиалуронът, хиалуроновата киселина

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Чувала ли си за кампанията WE SKINCARE ABOUT YOU SINCE 1851?

Откакто Kiehl's за първи път отвори вратите на старата си градска аптека в Ню Йорк преди повече от 170 години, марката е посветена на осигуряването на...