L’Oreal Paris представя ново лице: доктор Радина Денкова

Доктор Радина Денкова, специалист за дерматология и дерматовенерология, стана експертът за грижа за кожата на L’Oreal Paris. Доктор Денкова е уважаван член на дерматологичната общност и Европейската академия по дерматология и дерматовенерология, а освен това тя е и редовен гост на световни форуми, на които се представят най-новите научни изследвания за развитие на неинвазивни методи за подмладяване на кожата.

Представяме ти експерта за грижа за кожата на L’Oreal Paris

На Балканите е известна като един от водещите преподаватели по естетическа медицина, а частната ѝ практика е една от най-търсените в България. Доктор Радина Денкова приема на сериозно грижата за младостта, здравето и самочувствието на жените и смята, че търсенето на красотата е вътрешен процес, който не отслабва с времето, поради което мисията ѝ е да помогне в това. Трудът в сферата на дерматологията е също толкова важен за доктор Денкова, колкото и грижата за самите пациенти.

L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew колекция

Доктор Радина Денкова е горд представител на Revitalift Laser Renew линията и L’Oreal Paris.

Продуктите от колекцията Revitalift Laser Renew се ползват за напреднала грижа срещу стареенето на кожата. Те съдържат две изключително силни съставки, Pro-Xylane TM – патентовано от L’Oreal активно вещество, формулирано така, че да помогне в корекцията на бръчки, подсилването на кожата и оформянето на контурите, и хиалуронова киселина, която е позната по невероятните си хидратиращи качества.

L’Oreal Paris представя ново лице: доктор Радина Денкова

В голямото разнообразие от Revitalift продукти, вариращи от дневни и нощни кремове за лице, кремове за зоната около очите, чак до серуми и ампули за лице и грижа срещу стареене със SPF фактор, сигурни сме, че е лесно да се открие подходящият продукт.

L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew серум за лице

Серумът за лице с тройно действие прави бръчките по-трудно забележими, подсилва кожата и изглажда повърхността ѝ. Тайната на този серум за лице се крие във висококонцентрираната му формула, обогатена с хиалуронова киселина и 3 процентова концентрация от мощното активно вещество Pro-Xylane TM. Благодарение на това, че този серум е обогатен и с нежен ексфолиатор, той помага и за заглаждане на кожата.

L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew дневен крем за лице

Концентрираната формула на този крем с тройно действие е предназначена за всички типове кожа. Обогатена е с фрагментирана хиалуронова киселина, която ефикасно хидратира, смалява бръчките и подсилва кожата. Все пак най-важното му качество е подобният на лазерна процедура ефект и способността да променя контурите на лицето. Видими резултати могат да се очакват след само 4 седмици.

L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew крем за зоната около очите

Благодарение на този крем за зоната около очите, веднага след нанасяне кожата изглежда стегнато и освежено, а след 3 седмици се забелязва и смаляване на бръчките. Достатъчно е само нежно да се втрие в зоната около очите сутрин и вечер.

L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew нощен крем за лице

Процесът на възстановяване на кожата през нощта става възможен с помощта на този крем с висококонцентрирана формула и иновативна текстура, който можеш да ползваш като маска за лице. Предназначен е за всички типове кожа и ефикасно смалява бръчките, подобрява текстурата на кожата и я възстановява. На сутринта кожата изглежда свежо, меко и блестящо.

Специална процедура за кожата L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew ампули за лицe

L’Oreal Paris представя ново лице: доктор Радина Денкова

Перфектна комбинация от активни вещества в една формула! Главна тук е гликолната киселина, която се смята за стандарт в областта на грижата за кожата, за което свидетелства и фактът, че я ползват и дерматолози. В концентрация от 10%, тя стимулира премахването на мъртвите клетки. Чрез тази седемдневна процедура с пилинг ефект, горният слой на кожата ще бъде възстановен, тенът – блестящ, а малките бръчки и тъмните петна – смалени и изсветлени

L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20

Revitalift Laser Renew SPF 20 кремът е най-добре да се нанася на предварително почистено лице и шията. Този дневен крем прави кожата хидратирана и здрава, и изравнява тона ѝ. Формулата му е такава, че да помага при коригирането на бръчките, заздравяването на кожата и възстановяването на контурите на лицето. Освен това има SPF 20 фактор, който смекчава промяната на цвета на кожата, предизвикана от слънчевите лъчи.

Прочети повече за: Флуидът за лице и неговите тайни

За този външен вид препоръчваме

 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Anti-Ageing Super Serum

  Поръчайте веднага
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Anti-Ageing Day Cream

  Поръчайте веднага
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Anti-Ageing Cream-Mask Night

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser x3 Day Cream

  Поръчайте веднага
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Precision Eye Cream

 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Ampoules 7 Day Cure Peelling Effect

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, посланик на L’Oreal, Loreal Paris, грижа за кожата, Грижа за лицето, Дневен крем за лице, Нощна грижа за кожата, серум за лице, SPF, Liftactiv Collagen Specialist

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Каква е разликата между дневния и нощния крем и как да изберем идеалния?

Вероятно и ти самата не си сигурна дали ти трябва дневен или нощен крем в рутината ти за грижа за кожата, затова ти разкриваме всички тайни и основнит...