Kiehl's: всичко, което не знаете за известната skincare марка

Киехльс: всичко, което не знаете за известната скинцаре марка

Ако марката Kiehl’s и висококачествените ѝ продукти за грижа за лицето, тялото и косата не са ти известни, ние ще те запознаем с нейните ценности и традиции, за да си наясно кое я прави специална на пазара.

Дългогодишни традиции

Kiehl’s е познат както по уникалното си и богато наследство и познанията си в областта на козметиката, фармацията, ботаниката и медицината, така и по ангажираността си към клиента. В същината на марката всичко е подчинено на индивидуалните нужди на клиентите, от изследването на съставките и тестването на безопасността на формулите, през интериорния дизайн на местните магазини и концепция им за изпробване на продуктите преди закупуване, чак до превъзходния им набор от услуги.

Съчетание на класическа аптека и модерна дрогерия

Kiehl's е основан през 1851-а година като типична за 19 в. аптека, снабдяваща гражданите на Ню Йорк с фармацевтични тоници и лечебни масла, добити от природни съставки, които са били персонализирани, за да задоволяват нуждите на клиентите.

Киехльс: всичко, което не знаете за известната скинцаре марка

По това време са били популярни продуктите  “еликсир” на младостта и продуктите против косопад. Всички продукти са били произвеждали ръчно в самата аптека, като този бизнес модел се е задържал до 1960 г., когато са преустановени фармацевтичните услуги и хомеопатичните препарати. Вниманието е насочено към развитие продажба на продукти за кожа и коса на базата на естествени съставки, които продукти правят Kiehl's световно известни.

В знак на традицията и уважанието към началата, днес, след повече от 165 години, всички служители все още носят медицински престилки, а и самият вид на магазина не се е променил много. Освен престилките, запазени и до днес, запазили са се и растителните тоници на Kiehl's! Calendula Herbal – Extract Toner и Cucumber Herbal Alcohol – Free Toner са само някои от формулите, вдъхновени от лечебните билки и ботаниката.

Превъзнодно обслужване и безценна помощ

Онова, с което марката Kiehl’s се отличава на пазара, е превъзходното им обслужване на клиентите, при което се обръща специално внимание на всеки отделен потребител, както и безценната помощ под формата на безплатен анализ на кожата.

Това не е поредният магазин, където ще те посрещнат с усмивка, а тук ще откриеш и професионален персонал. Всеки съветник за грижа на Kiehl’s е запознат със специалния начин на обслужване, практикуван от марката, като освен това отлично познава традициите в аптекарството и съставките на  формулите, и е квалифициран за консултиране относно процедурите и режима за грижа за кожа и косата, спрямо нуждите ти.

Kiehl's: всичко, което не знаете за известната skincare марка

Ако не си сигурна кой тип е твоята кожа или ако не си съвсем наясно кой е идеалният продукт за теб, винаги можеш да попиташ любезния персонал и да поискаш безплатен анализ на кожата.

За здравата кожа са характерни здрава преграда и високо ниво на хидратация. По тази причина Kiehl’s ползва нов диагностичен уред за проверка на състоянието на кожата. Заедно с това той измерва и здравината на преградата на кожата и нивото на хидратация на кожните клетки.

Пробвай продукта преди покупка

Знаем колко трудно може да бъде избирането на продукт за грижа за кожата, тъй като тях не можеш да ги тестваш в дрогериите, за разлика от гримовете. Ето още една причина да посетиш магазин на Kiehl’s, където ще имаш и тази възможност, защото Kiehl’s е пионер на концепцията “пробвай преди покупка” и това го откроява от другите марки. 

След гореспоменатия анализ на кожата в магазините на Kiehl’s, ще получиш тестери на препоръчаните продукти, за да ги пробваш вкъщи. След като имплементираш новите формули на Kiehl’s в дневната си рутина за грижа, трябва да минат около 4 седмици, за да постигнеш желаните резултати. С всяка покупа на Kiehl’s продукт ти е гарантирана здрава кожа до 28 дни.

Dermatologist Solutions: усъвършенствата линия за грижа

Чрез съвместния труд на химиците на Kiehl’s и група от най-добрите дерматолози и специалисти в областта, създадена е специалната, усъвършенствата линия за грижа – Dermatologist Solutions. Много дерматолози препоръчват тази линия като ефективно, леко и неинвазивно решение за грижа за кожата или като допълнение към дерматологичните процедури.

Продуктите от тази линия пристигат под формата на високо концентрирани серуми и кремове, които се ползват за третиране на бръчки, ситни линии и сиви зони по лицео, липса на блясък, загуба на здравина, хиперпигментация, раздразнения и засилена чувствителност на кожата, както и при проблеми с текстурата на горния слой кожа.

Уникална визия на магазините на Kiehl’s

Kiehl's: всичко, което не знаете за известната skincare марка

Още при влизане в някой от приятните и уникални Kiehl’s магазини ще забележиш следите от 169 годишните традиции на марката, сред които са снимки на оригиналните магазини в Ню Йорк и семейството на основателя ѝ. Всичко това е възможно благодарение на идеята на  марката, целяща магазините да изглеждат като класически аптеки с някои модерни елементи, в чест на началото на марката, носеща духа на Ню Йорк в себе си.

Стани и ти верен фен на продуктите на Kiehl’s!

Както можеш и сама да се убедиш, много са причините да посетиш магазин на Kiehl’s, да разбереш какво е най-добро за твоята кожа и да пробваш продуктите на тази качествена марка.

Не забравяй да разгледаш допълнителните промоции на марката, за които можеш да научиш повече на страниците на Kiehl’s в социалните мрежи.

Прочети повече за: Дневен крем за лице: пълен наръчник

За този външен вид препоръчваме

  • Kiehl ’s Calendula Herbal Extract Toner

  • Kiehl's Cucumber Herbal Alcohol - Free Toner

  • Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

  • Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado

Свързани теми: грижа, лято, лице, коса, грижа за кожата, Дневен крем за лице, Нощна грижа за кожата, серум за лице, Kiehl’s

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това е един от най-обичаните хидратиращи кремове в света! И отскоро се предлага по-интензивна формула, идеална за зимните дни

Известната козметична марка Kiehl's е позната със своите ефективни формули, а отскоро на рафтовете има ново попълнение...