Kiehl’s представя иновация за хидратация без мазен блясък

Последните изследвания върху климатичните примени показват, че светът става все по-топъл и влажен - което може да причини проблеми при хората с мазна кожа. Всъщност дори повишаване на температурата от 1 ° C може да доведе до увеличаване на производството на себум с 10%1 - пиради което кожата може да изглежда мазна и да бъде по-податлива на акне и пъпки. Освен това типовете мазна кожа са по-податливи на дехидратация и увреждане на защитната бариера на кожата, вследствие на прекомерно отстраняване на излишния себум от нея с цел да се премахне нежеланият блясък.

В отговор на нарастващата нужда на потребителите от хидратация без мазен блясък, Kiehl’s с гордост представя новата и подобрена версия на гел крема Ultra Facial Oil-Free - с професионално разработена формулa за комбинирана и мазна кожа. Представена за първи път през 2013 г., новата формула без алкохол има същата любима гелoобразна текстура, която осигурява незабавно усещане за охлаждане, с нова, специализирана технология на съставките, намаляващи отделянето на себум. Абсорбира се бързо и освежава кожата, без да оставя следи. Клинично доказано* е, че гел кремът Ultra Facial Oil Free * осигурява дълготрайна, есенциална хидратация и намалява блясъка на комбинирана и мазна кожа - дори в условия на екстремна топлина, влага и замърсяване.

Осигурявайки мигновено усещане за охлаждане след нанасяне, гел кремът Ultra Facial Oil-Free съдържа комбинация от съставки, която включва глациален гликопротеин, получен от морски ледници и иновативни малки аминокиселинни частици. Уникалната текстура на този бързо абсорбиращ се гел дълбоко хидратира кожата и спомага за предотвратяване на загубата на влага, като същевременно намалява усещането за мазнота с 27%, видимия блясък с 24% и разширените пори с 12% само за 14 дни. След нанасяне кожата е 99% по-хидратирана и не се омазнява до 8 часа.

НОВО! Малки аминокиселинни частици

Формулата с малки аминокиселинни частици спомага за намаляване на прекомерното отделяне на мазнини, което с течение на времето води до намалява блясъка на лицето и видимите пори.

Глациален гликопротеин

Става дума за добре позната съставка от линията Ultra Facial с уникална способност да оцелява в екстремни условия. Тази съставка дълбоко хидратира кожата, което я предпазва и ѝ помога за предотвратяване на загубата на вода.

При изследването на мнението на потребителите:

Мигновено:

81% от потребителите са съгласни, че продуктът се абсорбира за няколко секунди

90% от потребителите са съгласни, че кожата изглежда чиста

След 3 дни:

95% от потребителите са съгласни, че кожата изглежда хидратирана

86% от потребителите са съгласни, че кожата изглежда равномерна

Некомедогенната формула е клинично тествана при екстремни метеорологични условия от 25 – 36°C  и при средна влажност до над 80%

Прочети още: Най-търсените продукти на Kiehl's пристигат под формата на готови сетове

За този външен вид препоръчваме

  • Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel Cream

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , тенденция, лице, грижа за кожата, Дневен крем за лице, Kiehl’s

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Хиалуронова киселина, мощна съставка, която ще помогне на кожата и косата ти в правилната хидратация!

Хиалуроновата киселина е една от най-популярните съставки за грижа за косата и златен стандарт, когато става въпрос за anti-aging...