Как да засияеш само с едно движение

Как да засияеш само с едно движение

Изтощена и бледа кожа

С времето кожата ти губи не само естествения си, здрав оттенък, но и блясъка си. Тя, като всеки друг орган в тялото, усеща промените и влиянието на външните фактори. Промените най-много се забелязват по това колко светлина отразява кожата ти.

Когато клетките на кожата са здрави и силни, светлината се отразява от кожата ти като от огледало, правейки я да изглежда светла, здрава и пълна. Ако забележиш, че кожата ти поема светлината, но не я отразява, че цветът ѝ се е променил, че е по-бледа и по-малко пълна от преди, то това са знаци, че настъпва промяна в клетките на кожата ти.

Бързо темпо на живот и влиянието му върху кожата ти

Отслабването на имунната система не е единствената лоша последица от лошия и бърз живот, който повечето от нас водим. Освен по това, и по кожата ти могат да се видят различните влияние на външните фактори не само от лошия и нездравословен начин на живот, но и от лошото вътрешно състояние на организма ти.

Как да засияеш само с едно движение

Някои от основните причинители на лошата кожа са:

-Начин на живот: пушене, вредна храна, недоспиване и недостатъчна физическа активност, консумация на алкохол…

-Дехидратирана кожа – кожата изглежда безжизнено и усещаш неприятно стягане на лицето

-Увреждане от слънцето, поради липса на адекватна

-Стареене

Стъпки за възстановяване на изтощена и бледа кожа

Ако искаш да започнеш да възстановяваш кожата си, съветваме те да промениш начина си на живот или поне да включиш повече физическа активност в ежедневието си, редовно да хидратираш кожата си, независимо от това кой тип е, както и да ползваш адекватна защита от слънцето.

Горещо ти препоръчваме и дневната ти рутина по отношение на хигиената на лицето да се базира на употребата на мицеларни води. По този начин ще бъдеш абсолютно сигурна, че цялостно си почистила кожата и си ѝ осигурила нужната грижа преди лягане.

Мицеларна технология

Онова, което отличава мицеларната технология, са мицелите, които привличат всичката мръсотия по лицето като магнит, след което е изключително лесно да я отстраниш с памучен тампон. По този начин няма нужда от силно търкане, натискане и други подобни действия. Мицелите го правят вместо теб!

Най-хубавото от всичко е, че се предлагат мицеларни води, които се различават според нуждите на типа кожа. Ние те съветваме винаги да избираш онези води, които са предназначени специално за твоя тип кожа.

Мицеларна вода с розова вода

Garnier мицеларна вода с розова вода е най-новият продукт от Garnier и е предназначена за чувствителна кожа без блясък. Мицеларната вода е обогатена с розова вода, извлечена от цвета на роза Дамасцена, която ще направи кожата ти блестяща и хубава.

Мицеларната вода с розова вода:

-Сваля грим

-Почиства

-Прави кожата блестяща и хубава

Розите, от които се извличат активните съставки на този продукт, се отглеждат в различни страни, като България, Турция и Индия, което значи, че розовата вода е с естествен произход, и че тази мицеларна вода е създадена с помощта на възобновими природни ресурси.

Как да засияеш само с едно движение

Освен това, мицеларната вода с розова вода съдържа и глицерин, който осигурява интензивна хидратация на кожата ти. Глицеринът предотвратява изсушаването и стягането на кожата ти и я хидратира до цели 4 часа. Тази мицеларна вода има същата pH стойност като на обикновената вода.

От Garnier са помислили за всичко при създаването на този иновативен продукт, включително и за това този продукт да има веганска формула, тоест да не съдържа никакви съставки от животински произход.

Опаковката е 100% рециклируема!

И ти ли се бориш с кожата без блясък? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Защити се от слънцето, когато излизаш навън

За този външен вид препоръчваме

  • Garnier Rose Water Clean and Glow

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Garnier, грижа за кожата, Грижа за лицето, Нощна грижа за кожата, Garnier BIO, Мицеларна вода с розова вода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Ето 6 идеални подаръка за Свети Валентин

Често ни се случва да искаме да направим специална изненада, но да нямаме идея точно как, което превръща избора на подарък в един малък кошмар за нас,...