Как да подарим на кожата си летен блясък?

С наближаването на лятото се приготвяме да заменим зимните си дрехи с бански и да се насладим на предстоящите слънчеви дни. Ето защо е изключително да подготвим кожата си за най-горещите месеци. Сезоните и метеорологичните условия се менят, а с тях и кожата ни. Преходният период между сезоните е идеалният момент да приспособим рутината си за грижа за кожата към горещите летни дни. Вкарай кожата си в топ лятна форма навреме с помощта на тази рутина за сияйна кожа.

Как да подарим на кожата си летен блясък?Стъпка 1: Biosource за пилинг на кожата 

Преди да осигуриш на кожата си всички полезни съставки за подхранване, не забравяй първо да премахнеш мъртвите клетки от лицето си. Студеното време предотвратява обновяването на кожните клетки, така че при настъпването на лятото по кожата има признаци на уморе. Ако направиш пилинг с Biosource Purifying Foaming, ще премахнеш всички мъртви клетки от лицето си и ще подариш на кожата си хубав естествен блясък. Освен че отстранява мъртвите клетки и мръсотията от кожата, той я стимулира и я прави глада и равномерна. Резултат е сияен тен на мига и почистена и готова за хидратиране кожа.

Стъпка 2: Регенерирай кожата си с Life Plankton™ Elixir

Студеното време и други агресивни външни влияния изсушават кожата ни, което води до зачервяване напукан вид на кожата, поради което тя по-трудно да се адаптира към топлината на летни дни. Като първа стъпка на всяка рутина за грижа за кожата, Life Plankton™ Elixir ще ти помогне да регенерираш кожата си и да възвърнеш блясъка на лицето си.

Този анти-ейдж серум директно влияе на всеки тип проблем, пред който се изправя кожата, независимо от възрастта ти и типа ѝ. Той предпазва, успокоява, регенерира и в същото време стимулира обновяването на кожните клетки. Витамин С укрепва и заздравява кожата, а освен това е ключова съставка за възстановяване на увредена вследствие на загуба на колаген и вредно UV лъчение кожа. Хиалуронова киселина, с която е обогатен, интензивно хидратира повърхностния слой на кожата, което възвръща свежестта на лицето и води до това малките и дълбоките бръчки да бъдат значително по-малко забележими. Качеството на кожата, третирана с високата концентрация от полезни съставки на еликсира Life Plankton™, се подобрява видимо за само осем дни: става гладка, тенът е равномерен, а признаците на стареене са намалени до минимум. Летният блясък на кожата е на една ръка разстояние.

 Само за осем дни качеството на кожата, третирана с високата концентрация на полезните съставки на еликсира Life Plankton™, се подобрява видимо: кожата изглежда гладка, тенът равномерен и признаците на стареене са сведени до минимум. Летният блясък на кожата е на една ръка разстояние.

Как да подарим на кожата си летен блясък?Стъпка 3: Хидратира кожата с Lait Corporel L’Original

Най-добрият съвет за качествена рутина за грижа за кожата по всяко време на годината: хидратация, хидратация, хидратация. Подхранвай кожата си от главата до петите с хидратиращ лосион Lait Corporel L’Original. Това мляко за тяло, подходящо за ежедневна употреба, прави кожата мека и гладка веднага след нанасяне. С помощта на този хидратиращ лосион, предназначен за суха кожа, ще осигуриш на кожата си нужната хидратация, като същевременно я спасиш от напукване. Освен ще качиш нивото на хидратацията на кожата до нови висоти, подобрявайки еластичността ѝ. Благодарение на леката му текстура, кожата бързо ще го абсорбира, благодарение на което тя ще се сдобие с така необходимата ѝ за свеж вид хидратация . Този кремообразен лосион, въздействащ върху всички сетива, е обогатен с екстрактът Life Plankton ™ Probiotic, който е отговорен за подобряване на метаболизма на кожата и укрепване на имунитетa ѝ.

Стъпка 4: Защити кожата с Waterlover Sun Milk SPF 30

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIOTHERM (@biotherm)

И преди да дойдат горещите летни дни, слънцето понякога се изплъзва иззад облаците и излага кожата ни на вредното си излъчване. Защити както кожата си, така и океаните, с Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 30. Става дума за мляко със защитен фактор, подходящо и за лице и за тяло, предпазващо кожата, благодарение на мощната си формула, разработена така, че не само, че не вреди, а дори запазва водните басейни. Една от съставките на хидратираща му формула е екстрактът Life Plankton ™ Probiotic, чиято мощна течна текстура интензивно прониква в кожата веднага след нанасяне, хидратира я и възстановява блясъка ѝ, без да оставя бели следи.

Стъпка 5: Стегни кожата и засияй с крем Blue Therapy Red Algae Uplift

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIOTHERM (@biotherm)

Кремът Blue Therapy Red Algae Uplift стимулира всички сетива, има розов цвят, видимо стяга и укрепва самата структура на кожата, като по този начин осигурява на лицето блясък и младежки вид. Червените водорасли в този крем са екстракт от хидратирана родофицея, които от своя страна имат благоприятно въздействие за възстановяването на еластичността на кожата. Освен това те реконструират колагеновите влакна в кожата, което води до значително по-малко видими бръчки. Освен че засилва имунитета на кожата, екстрактът Life Plankton ™ Probiotic, я възстановява и подмладява.

Прочети още: Какво е ретинол и защо трябва да го използваш?

За този външен вид препоръчваме

 • Biotherm Life Plankton Elixir

  Поръчайте веднага
 • Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cream

  Поръчайте веднага
 • Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 50

  Поръчайте веднага
 • Biotherm Lait Corporel Body Lotion

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, тенденция, лято, лице, лято, грижа за кожата, Дневен крем за лице, серум за лице, пилинг, Biotherm

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

5 продукта, за които не трябва да харчиш много пари.

Високата цена не винаги е гаранция за високо качество и никога не трябва да подценяваш по-евтиния вариант от дрогерията, която често крие отлични попа...