Как да избереш грим визия за сезона на популярните фестивали

Дойде онзи период от годината, когато е време за хубава музика, партита и множество музикални фестивали. След една трудна и напрегната година зад нас, хубавото време носи със себе си и добро настроение, а където има добро настроение има музика и излизане. Купила си билетите, стегнала си багажа, въпросът е какво да сложиш в комплекта си и как трябва да изглежда гримът ти за музикален фестивал.

Когато става въпрос за фестивали и грим визията, която трябва да ги придружава, неписаното правило е, че нищо не е изключено. Точно сега трябва да пробваш нещо различно, да експериментираш с цветовете и текстурите. Ред е на глитъра, блестящите тъмни грим визия, цветните очни линии, стикерите… почти всичко е позволено. Време е да забравиш за скучния грим, бъди креативна и си разнообрази фестивалната си визия.

Правилото, което трябва да следваш е, колкото повече – толкова по-добре :

Това на практика означава, че трябва да забравиш за всички скучни нюд тонове в несера ти, целия досаден грим, който ползваш в грим рутината си, и да действаш смело. Експериментирай със силни и смели цветове, текстури, цветни моливи, тъмни и силни цветове на устните – защо не! Всичко е възможно и позволено, когато става дума за музикални фестивали. Златното правило е - повече е повече!

Глитър, стикерите и хайлайтърът винаги са добре дошли:

Ако не искаш гримът ти за фестивала да ти отнеме много време, достатъчно е да нанесеш глитър и брокат в различни цветове и да бъдеш забелязана.Kak da izberes grim vizija za sezona na populjarnite festivali

Има най-различни глитър пудри, които могат да се нанасят върху лицето и тялото. Металик глитърът за лице от NYX Professional Makeup - Metallic Glitter Paillettes е супер пудра, която се предлага в различни нюанси, просто я нанасяш върху зоната около очите, за да се сдобиеш с  металик блясък, който всеки ще забележи. Препоръчваме ти да добавиш няколко самозалепващи цирконии или стикери във формата на сърца, звезди и подобни форми, за да внесеш допълнителна пикантност към фестивалния си грим, защото повече е повече, нали?

Развихри креативността си – цветни моливи и цветовете на дъгата на лицето:

Музикалните фестивали са идеалното място за цветове. Разбира се, акцентът е върху очите, затова се подразбира да използваш цветен молив или очна линия. Цветните очни линии сами по себе си са тенденция това лято. Още един начин да бъдеш креативна с формите и цветовете е с помощта на Tattoo Studio Gel Pencil от Maybelline New York молив, който може да се използва, за да покажеш творческата си страна. Експериментирай с форми, линии и цветове. Водоустойчивата и гелообразна формула е устойчива на размазване, така че външният ти вид ще издържи до ранните часове на сутринта.Kak da izbereš grim vizija za sezona na populjarnite festivali

Цветовете на дъгата са грим тенденцията на фестивала, така че можеш да комбинираш различни цветове и продукти, за да постигнеш тази визия. Можеш да допълниш всичко това със силно пигментирани сенки за очи. Палитрата сенки за очи NYX PROFESSIONAL MAKEUP Festival е всичко, от което се нуждаеш и което ще ти помогне да създадеш различни вариации на цветовете на дъгата върху очите си. Със сенки и пигменти за лице в палитрата, това е страхотен продукт, който да имаш в несесера си, когато отиваш на фестивал.

Космическа визия или вид на робот:

За тази визия ти трябват само сребърно и златно във всякакви текстури и нюанси. Чувствай се свободна да ги използваш навсякъде по очите, устните, а в комбинация с малко хайлайтър и бял пастел, ще ти придаде вид на металик робот. Maybelline Face Studio Master Strobing Stick хайлайтър в стик е правилният избор, за да осигуриш на лицето си допълнителен блясък. При тази визия обемът и дългите мигли са задължителни, защото те допълнително ще подчертаят окото и ще му придадат форма. Спиралата Maybelline New York Lash Sensational ще придаде на очите ти ефект на ветрило, а формулата, обогатена с масло от дива роза ще донесе усещане за меки и добре поддържани мигли, което е още една причина, поради която трябва да я носиш със себе си на фестивала.

Няма да сгрешиш с което и да е от тези предложения, все пак целта на фестивалите е да се отпуснем, да се забавляване, да бъдем креативни, вдъхновени, да разчупим рутината и да внесем свежест в грима си.

Съвети, които могат да ти бъдат от полза:

За да остане гримът по-дълго на лицето ти и да издържи до сутринта, използвай праймър.

Когато става въпрос за очна линия и спирала, винаги избирай водоустойчиви, които няма да бързо да се разтопят и изчезнат от лицето ти.

Не използвай основи за лице с прекалено тежки формули, а вместо това се избери лек bb или cc крем.

Достатъчно е да нанесеш подходяща основа и пудра, да подчертаеш очите или устните, а всичко останало ще бъде поето от фестивалните гримове: глитъри, пайети, цирконии, декорации и бои за лице.

Прочети още: Всичко, което може би не знаеш за марката NYX Professional Makeup

За този външен вид препоръчваме

 • NYX Professional Makeup Metallic Glitter Darkside

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette Brights

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Face Studio Master Strobing Stick Light

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Tattoo Liner Smokey Gel Pencil

  Поръчайте веднага
 • Maybelline Lash Sensational Intense Black

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , червено червило , фризура, стил , мода , лято, NYX, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да оформиш веждите по три прости начина

По отношение на веждите, фокусът е върху дивите, естествени на вид вежди. Как да постигнеш тази тенденция без много проблеми у дома...