Истинското значение на серума за лице

Развиване на митовете

Когато чуем „серум за лице“, първата ни асоциация често е стареене на кожата. Нещо, което трябва да „започнем да използваме“, нещо, за което „идва времето“. Като че ли доскоро не ни се налагаше да се занимаваме толкова с грижата за лицето, а сега изведнъж опитваме серия от продукти, за да намерим правилния, четем малките надписи със съставките върху опаковката, научаваме за тяхното предназначение, учим нови думи, които до преди това никога не сме изговаряли, като " хиауронова киселина "," ретинол "," фиброксил "... И се чудим дали всичко това наистина ще ни помогне, или просто да изберем хиауронови филъри, т.е. инжекции.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Навременна грижа

Важно е да следваме съветите, свързани с грижата за кожата на лицето, които слушаме цял живот. Да, редовните грижи помагат, а външният вид на кожата наистина се влияе от много фактори: как се храним, колко течности приемаме, дали се занимаваме с физическа активност, колко мазнини изгаряме, как реагираме на стреса ... Върху повечето фактори обаче ние просто нямаме влияние - не можем да прекъснем всяка стресова ситуация и да кажем „съжалявам, но това не е полезно за кожата на лицето ми“. Някои неща със сигурност можем да контролираме, от приема на течности, през използването на защитни фактори, чак до това как почистваме лицето си.

Така че, разбира се, трябва съзнателно да се грижите за кожата си, но не се разстройвайте, ако сте сред тези, които не са били толкова фокусирани върху това.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Серумът идва на помощ

Вярно е, че като започнете да използвате серума, осигурявате на кожата си процедура, която никога досега не е имала. Давате й нещо сигурно, нещо конкретно, което дава видими резултати и очевидно ѝ влияе положително. Жените, които пробваха нашия серум Revitalift Filler, споделиха за признаците на промяна още след първата употреба. Те усетиха, че кожата им е по-стегната, еластична и свежа.

След две седмици употреба започват да се забелязват още по-ясни подобрения на кожата. Една от основните заблуди относно серумите, кремовете и като цяло anti-age процедурите е, че най-важни са бръчките. Има много признаци на стареене, които ги предшестват и съпътстват. Има и много причинители, с отстраняването на които допринасяме за намаляването или отстраняването на бръчките.

Още една добра новина е, че серумът Revitalift Filler помага, възстановява и възвръща обема, независимо дали с времето кожата ви е станала по-суха или по-мазна. Промяната се забелязва от жени с всички типове кожа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Видима промяна

Сигурно сте забелязали това, докато използвате някои продукти: започвате да ги използвате, забелязвате резултатите и сте доволни, но след известно време продуктът достига тавана на възможностите си. Можете да продължите да го използвате по навик или надявайки се да видите още промени, но уви, фактите говорят. Попадате в омагьосан кръг: губите мотивация, надявате се, очаквате промяна, но постепенно започвате да използвате продукта все по-рядко. С течение на времето започвате да приписвате слабия ефект на вашата непоследователност или дори мързел. И така до следващия продукт и всичко отначало.

Изход от омагьосания кръг има: серумът Revitalift Filler съдържа 10 пъти по-висока концентрация на хиалуронова киселина от всички останали серуми L´Oreal. Знаейки, че ще виждате резултати през цялото време и че редовното нанасяне ще ви се отплати, няма да изгубите мотивация. Ще си създадете малък ритуал при всяко нанасяне, знаейки, че този път можете да очаквате видими резултати и постоянна промяна към по-добро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Може би една от най-важните роли на серума в живота на всяка жена е, че тя няма да се окаже в ситуация да се погледне в огледалото и да каже „трябваше повече да внимавам за кожата си“, или „трябваше да започна навреме“. А със серума Revitalift Filler със сигурност няма да се налага да казвате: „Може би е време за хиауронови инжекции“.

Прочети повече за: Флуидът за лице и неговите тайни

За този външен вид препоръчваме

  • L’Oreal Paris Revitalift Filler Hyaluron serum

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Loreal Paris, Нощна грижа за кожата, серум за лице, Ева Лонгория

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Нови тенденции в прическите и грима, които ще доминират през това лято

Тенденции в прическите и грима, без които не можем да си представим този сезон. Ето кое ще бъде актуално това лято според популярните стилисти по отно...