Интензивна грижа против бръчки и за укрепване на кожата на базата на хиалуронова киселина

Интензивна грижа против бръчки и за укрепване на кожата на базата на хиалуронова киселина

Нов иконичен продукт против стареене от vichy – филър в шишенце

Знаете ли, че с нарастването на неинвазивните естетични процедури през последните години хиалуроновата киселина се доказа като една от ключовите съставки в грижата против стареене? В крак с най-новите тенденции в областта на дерматологията специалистите на Vichy лансираха първата иновация против стареене под формата на серум с 1,5% чиста хиалуронова киселина – Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler.

Февруари 2021 година – Въпреки че около 80% от стареенето на кожата се дължи на вредното влияние на външните фактори и начина на живот, добрата новина е, че правилната грижа за лицето до голяма степен може да подобри здравето на кожата отвън и отвътре. В борбата срещу въздействието на външните фактори и под мотото Здравето е от съществено значение – започнете от кожата, специалистите от Vichy създадоха уникалната иновация Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler с мощна молекула – хиалуронова киселина, която влияе положително на съединителната тъкан и по този начин възстановява еластичността и плътността на кожата и намалява признаците на стареене и видимостта на бръчките. Ефективният серум, предназначен за лицето и околоочния контур, въздейства целево срещу съществуващите бръчки и фините линии.

Според клинично изпитване, проведено при 53 жени, ефективната синергия между активните съставки и подходящата доза грижа доказано намалява бръчките с до 47% за шест седмици, фините линии с 60% и компенсира 100% от дневната загуба на хиалуронова киселина от епидермиса, а заедно с грижата от серията продукти LiftActiv Supreme дава още по-добри резултати в борбата срещу бръчките. Лицето ще изглежда опънато, повдигнато и свежо.

НОВ ИКОНИЧЕН ПРОДУКТ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ И МОЩНА МУ ЕФЕКТИВНОСТ

Интензивна грижа против бръчки и за укрепване на кожата на базата на хиалуронова киселина

#1 КОМПЕНСИРА 100% ОТ ДНЕВНАТА ЗАГУБА НА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА ОТ ЕПИДЕРМИСА Основната роля на хиалуроновата киселина е, че „свързва“ водата, хидратира кожата, активира производството на колаген и еластин и подобрява абсорбцията на останалите активни съставки. Освен че ефективно задържа резервите вода в дермата, за да предотврати изсушаването на епидермиса, хиалуроновата киселина отвежда също хранителните вещества до клетките на кожата и стимулира тяхната регенерация.

#2 МОЩНА СИНЕРГИЯ МЕЖДУ ИЗБРАНИ СЪСТАВКИ, КОИТО ДЕРМАТОЛОЗИТЕ ХАРЕСВАТ И ПРЕПОРЪЧВАТ Серумът Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler е подсилен с мощни дермокозметични активни съставки като 1,5% чиста хиалуронова киселина с различни молекулни маси с прогресивен ефект, защитният витамин Cg (аскорбил глюкозид), който има противовъзпалителен ефект благодарение на антиоксидантното си действие, ефективни пептиди, които действат срещу бръчките и уникалната термална вода Vichy.

#3 ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ И ПРИЛОЖЕНИЕ – ЗА ЛИЦЕТО И ЗОНАТА ОКОЛО ОЧИТЕ Още една иновация – сега под формата на серум за интензивна хидратация и грижа за кожата на лицето и околоочния контур. Дермокозметичната формула с висока толерантност се грижи за кожата на лицето и зоната около очите. Формулата е потвърдена с клинично изпитване върху чувствителна кожа и тествана под контрола на дерматолози и офталмолози. 

ЕКСПОЗОМЪТ И СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА

С годините, като последица от стареенето, кожата става суха, тенътблед и неравномерен, тонусът и плътността на кожата се губят и се появяват бръчки и фини линии. Различни фактори въздействат върху процеса на стареене и върху някои от тях можем да влияем, а върху други не. Все пак за около 80% от видимите признаци на стареене е отговорен т.нар експозом – съвкупността от външната среда и житейските ни навици, които се натрупват и въздействат върху нашия организъм. Сред факторите на експозома спадат многобройни външни фактори като UV лъчите (UVA, UVB, IC, видимата светлина), замърсяването на въздуха и смога, предизвикващи оксидантен стрес, който води до стареене на кожата и поява на тъмни петна, както и климатичните промени – високите температури, които увеличават отделянето на себум и ниските температури, които значително изсушават кожата. Употребата на тютюн и алкохол, както и лошите хранителни навици допълнително могат да повлияят и да предизвикат появата на акне и проблеми с кожата, като розацея, атопичен дерматит и псориазис. Освен това психологическият стрес и недостигът на сън и физическа активност също нарушават кожната бариера, както и хормоналните дисбаланси през пубертета, бременността или менопаузата.

Интензивна грижа против бръчки и за укрепване на кожата на базата на хиалуронова киселина

VICHY ПРЕДЛАГА РЕШЕНИЕ В БОРБАТА СРЕЩУ ВРЕДНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ЕКПОЗОМА ВЪРХУ КОЖАТА

За да направим кожата по-силна в борбата против вредните въздействия на експозома, екипът на Vichy създаде мощни хипоалергенни формули с богатата на минерали термална минерализираща вода Vichy, обогатени с активни дермокозметични съставки под формата на серум – Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler и крем – Liftactiv Supreme SPF 30. Формулите въздействат целево върху компонентите, които са ключови за младостта на кожата и укрепват нейната защита.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ГРИЖА: НАУЧЕТЕ ВСИЧКО ЗА КОЖАТА СИ

Като допълнителна подкрепа в борбата с вредното въздействие на експозома върху кожата разполагаме с персонализирана диагностика (повече на: www.SkinConsultAI.com), създадена в сътрудничество с дерматолози и специалисти по здравето на кожата, с чиято помощ ще научите повече за приоритетите на Вашата кожа. Диагностиката дава възможност за разработване на изчерпателни стъпки за грижа за кожата, отговарящи на Вашите специфични кожни проблеми

НОВИ ПРАВИЛА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА КРАСОТАТА: КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СЕРУМА LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER И КРЕМА LIFTACTIV SUPREME PF 30?

Иновативният серум против стареене на Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler се предлага в елегантна прозрачна опаковка с прецизен апликатор, който прави нанасянето и поддържането на кожата още по-лесно. Нанасяйте всяка сутрин преди крема за лице – леко притиснете апликатора, като дозирате прецизно 2 – 3 капки серум върху дланта си, след което с върха на пръстите нанесете върху почистеното и подсушено лице и разнесете.

Интензивна грижа против бръчки и за укрепване на кожата на базата на хиалуронова киселина

Може да се използва и като основа за грим. За оптимални резултати препоръчваме като първа стъпка в грижата против стареене нанасяне на серума Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, а като следващата – дневния крем LiftActiv Supreme Day, предназначен за нормална и смесена кожа, който има продължително лифтинг действие през целия ден, подхранва и хидратира кожата, коригира несъвършенствата, намалява видимостта на бръчките и съдържа рамноза и хипоалергенен кофеин. Увеличаващото се вредно въздействие на UV лъчите е известно, затова в помощ на редовната грижа и защитата на кожата Vichy предложи още една иновация крема LiftActiv Supreme SPF 30 с двойно действие – намалява и намалява бръчките и укрепва кожата. С лека и силно хидратираща текстура и свеж аромат.

Повече информация за Vichy LiftActiv SupremeH.A. Epidermic Filler, както и за останалите ни продукти, потърсете на vichy.bg.

За този външен вид препоръчваме

  • Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler

    Поръчайте веднага
  • Vichy Liftactiv Supreme SPF 30 Day Care

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Vichy, грижа за кожата, Дневен крем за лице, серум за лице, SPF, защита от слънцето

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Съвети как да освежиш пролетния си вид и да избегнеш пролетната умора по лицето

Въпреки че повечето хора се чувстват енергични и жизнено, когато настъпи пролетта, отделни хора може да се почувстват точно обратното, изтощени и лета...