Garnier се включва в борбата срещу Коронавируса

Garnier се включва в борбата срещу Коронавируса

От 1904-та година Garnier може да се похвали с ефективни и иновативни продукти в козметичната индустрия. Тази разпространена семейна марка активно се включи в борбата срещу вируса COVID-19 по няколко различни начина.

Сериозното парично дарение на Garnier

Garnier дари един милион евро в знак на подкрепа към международната организация Червен кръст, която е позната като една от най-големите хуманитарни мрежи в света и помага на онези, които най-много се нуждаят от помощ. С дарените средства ще се помогне на най-сериозно засегнатите от вируса COVID-19.

Garnier дарява най-новия си продукт

В рамките на международната програма за солидарност на L’Oreal, Garnier започна производството и дистрибуцията на един милион бройки от най-новия си продукт, гел за почистване на ръце, които ще бъдат дарени на партньорите им и служителите в малките обекти, които не са преустановили работата си по време на пандемията, и които все оща са в челните редици в борбата срещу вируса COVID-19, наред с медицинския персонал.


По този начин Garnier още веднъж показва колко мисли за всички онези, които неуморно се трудят да направят житотите ни по-хубави. От Garnier вярват, че е тяхна отговорност ежедневно да подкрепят хората в челните редици в борбата срещу този вирус, както и да помогнат за предпазването на най-застрашените по света.

Garnier гел за почистване на ръце

Garnier се включва в борбата срещу Коронавируса

Garnier гел за почистване на ръце скоро ще се предлага и за продажба. Той не се измива и ефективно почиства ръцете. Ползвай го само за ръцете и не го нанасяй на лицето или на напукана или раздразнена кожа.

Прочети повече за: Тествахме гамата BIO на Garnier

За този външен вид препоръчваме

  • Garnier Pure Active Purifying Hand Gel Hydro-Alcoholic

Свързани теми: грижа, Garnier, грижа за кожата, Pure Active, Гел за почистване на ръце, Garnier Pure Active Purifying Hand Gel Hydro-Alcoholic

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

10 бюти рутини, които НЕ ТРЯБВА да променяме през 2022-ра година!

Време е да оставиш някои навици там, където им е мястото – в миналото. Важно е обаче да направиш правилния избор...