Garnier Pure Active: стъпка по стъпка до чиста кожа

Свободно можем да кажем, че чистата кожа без видими несъвършенства (черни точки, акне, мазни зони) е идеал на повечето хора, но докато на теория всички се стремим към това, на практика нещата стоят по съвсем различен начин. За чиста, здрава и блестяща кожа, без прилагането на скъпи козметични процедури, не е необходимо богатство, а само няколко добри съвета и също толкова упоритост.

 

Това, което трябва да направиш, ако искаш чиста кожа и лице без несъвършенства е да следваш тези три стъпки:

1. Редовно почистване на лицето, всяка сутрин и вечер

2. Пилинг на лицето 2-3 пъти седмично

3. Маска за лице веднъж

А за да не луташ безцелно ти представяме мултифункционалния продукт от линията Garnier Pure Active, който можеш да ползваш и като продукт за почистване на лицето, и като пилинг и като маска!

Garnier Pure Active 3in1 Charcoal

Освен че е идеален за почистване на лицето, този мултифункционален продукт има три приложения – и като черна маска, и като гел за почистване на лицето и като пилинг с въглен. Въпреки че на първо място е предназначен за мазна и пъпчива кожа, разширени пори и черни точки, Garnier Pure Active 3 in1 Charcoal се препоръчва за всички, които ползват гримове, особено „силни“ и „тежки“. Не забравяй, че на първо място в борбата с черните точки и пъпките е почистването на лицето. Ако прескочиш тази важна стъпка няма как да очакваш чисто и лъскаво лице. Затова всяка сутрин преди гримиране и всяка вечер преди лягане старателно почиствай лицето с този продукт.

 

Както подсказва и самото наименование, Garnier Pure Active 3в1 Charcole интензивно премахва нечистотиите от порите, поради което ти видимо се стесняват, точно како намалява и броят на черните точки и повторната им поява. Така че вече няма да ти се нагала да ги стискаш!

За разлика от Pure Active Clay версията, означението “intensive” на Pure Active Charcoal говори за различното му съдържание – активен въглен, екстракт от боровинка и салицилова киселина, а формулата съдържа и повече пилинг зрънца. Само две процедури седмично и кожата ти ще се възроди, а лъскавото и мазно лице с пъпки и черни точки ще бъде само неприятен спомен!

Garnier Pure Active 3в1 Clay

Освен Pure Active 3в1 “intensive“ с активен въглен, тук е и продуктът за почистване на лицето, който също е мултифункционален и ти дава невероятната възможност да изпълниш и трите стъпки за грижа за лицето с един-единствен продукт. Както и продукта с активен вълген, и Pure Active 3в1 Clay за почистване на лицето може да ползва и за трите стъпки за грижа против несъвършенства – за почистване, за пилинг и като маска. Ползвай го редовно и лицето ти ще бъде чисто, порите – отпушени, и ще се отървеш от нежелания блясък, характерен за мазната и склонна към появата на несъвършенства кожа.

 

Ако се колебаеш между Clay и Charcoal Pure Active 3в1 продукти за почистване, много е лесно. Pure Active Clay е предназначен за елиминиране на пъпките и другите несъвършенства, а Charcoal да отстрани упоритите черни точки. Ние ти препоръчваме и двата! Можеш да ги редуваш, за да получиш ползите и от двата продукта.

Бонус съвет:

Свободно можеш да ги ползваш и за тяло – на деколтето, врата и дори на гърба.

 Веднага ще забележиш, че кожата ти е по-чиста и гладка, но има и още нещо – спокойната и подхранена кожа и чувството на комфорт ще се запазят с дни!

 

Препоръчваме ти и другите продукт от линията Garnier Pure Active

Освен Garnier Pure Active Clay и Charcoal за почистване на лице, линията Pure Active предлага още няколко невероятни продукта против черни точки, пъпки, запушени пори и други несъвършенства:

Garnier Pure Active Spot Fight гел за почистване на кожата на лицето

Ако търсиш продукт, който едновременно почиства и премахва несъвършенствата по лицето, то това е Spot Fight! Обогатената с екстракт от боровинка, салицилова киселина и растителен активен въглен формула ефективно премахва както излишната мазнина, така и другите мръсотии от порите; намалява черните точки, дори най-упоритите.

Garnier Pure Active мицеларна вода

Този продукт, без който не можем дори да говори за просто и безопасно сваляне на грим, едновременно премахва не само гримовете, а и всички други мръсотии, насъбрали се по лицето, клепачите и устните през деня.

 

Garnier Skin Naturals Pure Active Exfo-Brusher гел с четка за пилинг

Още един феноменален продукт за почистване от линията Garnier Pure Active със задачата интензивно да премахва мъртвите клетки и да намалява производството на себум. Горещо се препоръчва за хората с проблемна кожа, тъй като с лекота отстранява пъпките и белезите от тях, благодарение на правилната концентрация салицилова киселина.

Garnier Skin Naturals Pure Active Peel off маска.

Ако лицето ти ежедневно се сблъсква с проблема разширени пори и черни точки, време е да им се изпречиш! Тази маска действа на мръсотиите като магнит и лесно отпушва запушените пори, стеснява ги, елиминира черни точки на Т-зоната (чело, нос, брада), намалява отделянето на себум и подобрява текстурата на кожата, правейки я блестяща и гладка!

 

Кой е твоят любим продукт от линията Garnier Pure Active? Пиши  ни в коментарите!

За този външен вид препоръчваме

 • Garnier Pure Active 3in1 Charcoal

  Поръчайте веднага
 • Garnier Pure Active 3u1 Clay

  Поръчайте веднага
 • Garnier Pure Active Spot Fight

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin

  Поръчайте веднага
 • Garnier Skin Naturals Pure Active Exfo-Brusher

  Поръчайте веднага
 • Garnier Skin Naturals Pure Active Peel off

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Water Combination

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, Garnier, пилинг, маска за лице, Pure Active

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Искаш сияйна кожа? Време е за лятна доза витамин C!

Блестящата кожа е задължителна за лятото! И ето и как да се сдобиеш с нея...