Garnier мицеларна вода: култовият продукт навърши 5 години!

Рядко се случва някой продукт толкова да се хареса на купувачите, както Garnier мицеларна вода. Тя бързо спечели потребителите, а това са причините защо:

10 причини защо Garnier мицеларна вода е толкова успешна на пазара

1. Макар че тя се появи на пазара през 2014 година в Европа, сега е достъпна дори в 64 държави по света.

2. Garnier мицеларна вода остава най-продаваната мицеларна вода в света дори 5 години след пускането ѝ на пазара!

Garnier мицеларна вода: култовият продукт навърши 5 години!
3. Всяка секунда по света се продават по 2,5 Garnier мицеларни води, а една опаковка от 400 мл е достатъчна за невероятните 200 пъти отстраняване на грим.

4. Само 5 години от пускането си на пазара, тази мицеларна вода е достъпна в много варианти. Днес  има Garnier мицеларна вода за различните типове кожа, за отстраняване на водоустойчиви и силни гримове.

5. За премахване на абсолютно целия грим и замърсяванията от лицето с Garnier мицеларна вода ти е необходим само един памучен тампон.

 

6. 98% от жените, пробвали този продукт споделят, че кожата им е напълно чиста и без никакви следи от грим след употребата на Garnier мицеларна вода.

7. Garnier мицеларна вода успешно чисти и премахва грима от лицето, очите и устните, и можеш да я намериш в различни бутилки, от 700 мл, 400 мл и 125 мл и дори в специална бутилка за път от само 100 и 120 мл.

8. Мицеларната технология, използвана за Garnier мицеларна вода е изключително ефективна за всички типове кожа, включително чувствителна.
 

9. Чрез комбинация на невероятната мицеларна технология и специални масла за премахване на водоустойчив грим възниква първата двуфазна мицеларна вода с арганово масло.

10. Мицеларната вода се произвежда във фабрики, които подкрепят и насърчват устойчивото развитие, а всяка бутилка Garnier мицеларна вода се създава с оптимално спестяване на енергия и ресурси. След премахване на етикета, всяка бутилка Garnier мицеларна вода е 100% рециклируема.

 

Мицеларна технология

А защо всъщност мицеларната вода е толкова ефикасна? Заради мицеларната технология -  мицелите имат функцията на магнити, извличащи излишния себум, мръсотия и грим от кожата ти. Благодарение на тях вече не е необходимо нито да търкаш и натискаш лицето си с тампона, нито да прилагаш каквито е да е други потенциално увреждащи процедури за премахване на грима. Отстраняването на грима никога не е било по-лесно, практично и ефикасно.

Ако вече си почитателка на Garnier мицеларна вода, тогава направо ще се влюбиш в този продукт!

Иновациите на Garnier нямат край! По-силна и по-модерна мицеларна технология. Чрез комбинацията на мицели, масла за отстраняване на грим и арганово масло е създадена първата Garnier двуфазна мицеларна вода на маслена основа, която с лекота премахва както тежък, дълготраен, така и водоустойчив грим.

Достатъчно е преди употреба да разклатиш бутилката, за да се смесят двата компонента, след което дори най-упоритите гримове ще изчезнат само с едно движение. Благодарение на аргановото масло можеш да забравиш за характерните за другите мицеларни води мазни следи, тъй като то е богато на витамин Е, който от своя страна подобрява хидратацията на кожата и прави лицето гладко и нежно.

 

Избери подходящата Garnier мицеларна вода за твоята кожа

За добра хигиена на лицето е най-важно да знаеш какъв тип кожа имаш и спрямо това да полагаш адекватни грижи за лицето си. Garnier се погрижи и за това, създавайки различни по цвят продукти, за различните типове кожа:

 • Розова мицеларна вода – за чувствителна кожа
 • Зелена мицеларна вода – за чувствителна и комбинирана кожа
 • Жълта мицеларна вода – за силен и водоустойчив грим (подходяща дори и за чувствителна кожа) 
   

Избери Garnier мицеларна вода според типа на кожата си, а освен посочените по-горе продукти, подходящи за ежедневна употреба, би било добре винаги подръка да имаш и двуфазна мицеларна вода с която ще премахнеш тежкия грим след купон, сватба или подобно тържество.   

И твоят фаворит за отстраняване на грим ли е Garnier мицеларна вода? Кажи ни какво мислиш в коментарите!

Прочети повече за: Хидратиращ Гел Hyaluronic Aloe Jelly: синтез на алое вера и хиалуронова киселина

За този външен вид препоръчваме

 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil 400ml

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 400ml

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Water Combination Skin 400ml

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 700ml

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 125ml

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil 100ml

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, пролет, Garnier, грижа за кожата

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Разкрасителна рутина на Лили Колинс, вдъхновена от сериала Емили в Париж

"Колкото по-малко имате на лицето си, толкова по-малко може да се обърка през деня", твърди Колинс и ни разкрива абсолютно всички тайни на безупречнат...