Garnier мицеларна вода: култовият продукт навърши 5 години!

Рядко се случва някой продукт толкова да се хареса на купувачите, както Garnier мицеларна вода. Тя бързо спечели потребителите, а това са причините защо:

10 причини защо Garnier мицеларна вода е толкова успешна на пазара

1. Макар че тя се появи на пазара през 2014 година в Европа, сега е достъпна дори в 64 държави по света.

2. Garnier мицеларна вода остава най-продаваната мицеларна вода в света дори 5 години след пускането ѝ на пазара!

Garnier мицеларна вода: култовият продукт навърши 5 години!
3. Всяка секунда по света се продават по 2,5 Garnier мицеларни води, а една опаковка от 400 мл е достатъчна за невероятните 200 пъти отстраняване на грим.

4. Само 5 години от пускането си на пазара, тази мицеларна вода е достъпна в много варианти. Днес  има Garnier мицеларна вода за различните типове кожа, за отстраняване на водоустойчиви и силни гримове.

5. За премахване на абсолютно целия грим и замърсяванията от лицето с Garnier мицеларна вода ти е необходим само един памучен тампон.

Garnier мицеларна вода: култовият продукт навърши 5 години!

6. 98% от жените, пробвали този продукт споделят, че кожата им е напълно чиста и без никакви следи от грим след употребата на Garnier мицеларна вода.

7. Garnier мицеларна вода успешно чисти и премахва грима от лицето, очите и устните, и можеш да я намериш в различни бутилки, от 700 мл, 400 мл и 125 мл и дори в специална бутилка за път от само 100 и 120 мл.

8. Мицеларната технология, използвана за Garnier мицеларна вода е изключително ефективна за всички типове кожа, включително чувствителна.
 

9. Чрез комбинация на невероятната мицеларна технология и специални масла за премахване на водоустойчив грим възниква първата двуфазна мицеларна вода с арганово масло.

10. Мицеларната вода се произвежда във фабрики, които подкрепят и насърчват устойчивото развитие, а всяка бутилка Garnier мицеларна вода се създава с оптимално спестяване на енергия и ресурси. След премахване на етикета, всяка бутилка Garnier мицеларна вода е 100% рециклируема.

 

Мицеларна технология

А защо всъщност мицеларната вода е толкова ефикасна? Заради мицеларната технология -  мицелите имат функцията на магнити, извличащи излишния себум, мръсотия и грим от кожата ти. Благодарение на тях вече не е необходимо нито да търкаш и натискаш лицето си с тампона, нито да прилагаш каквито е да е други потенциално увреждащи процедури за премахване на грима. Отстраняването на грима никога не е било по-лесно, практично и ефикасно.

Ако вече си почитателка на Garnier мицеларна вода, тогава направо ще се влюбиш в този продукт!

Иновациите на Garnier нямат край! По-силна и по-модерна мицеларна технология. Чрез комбинацията на мицели, масла за отстраняване на грим и арганово масло е създадена първата Garnier двуфазна мицеларна вода на маслена основа, която с лекота премахва както тежък, дълготраен, така и водоустойчив грим.

Достатъчно е преди употреба да разклатиш бутилката, за да се смесят двата компонента, след което дори най-упоритите гримове ще изчезнат само с едно движение. Благодарение на аргановото масло можеш да забравиш за характерните за другите мицеларни води мазни следи, тъй като то е богато на витамин Е, който от своя страна подобрява хидратацията на кожата и прави лицето гладко и нежно.

 

Избери подходящата Garnier мицеларна вода за твоята кожа

За добра хигиена на лицето е най-важно да знаеш какъв тип кожа имаш и спрямо това да полагаш адекватни грижи за лицето си. Garnier се погрижи и за това, създавайки различни по цвят продукти, за различните типове кожа:

 • Розова мицеларна вода – за чувствителна кожа
 • Зелена мицеларна вода – за чувствителна и комбинирана кожа
 • Жълта мицеларна вода – за силен и водоустойчив грим (подходяща дори и за чувствителна кожа) 
   

Избери Garnier мицеларна вода според типа на кожата си, а освен посочените по-горе продукти, подходящи за ежедневна употреба, би било добре винаги подръка да имаш и двуфазна мицеларна вода с която ще премахнеш тежкия грим след купон, сватба или подобно тържество.   

И твоят фаворит за отстраняване на грим ли е Garnier мицеларна вода? Кажи ни какво мислиш в коментарите!

Прочети повече за: Хидратиращ Гел Hyaluronic Aloe Jelly: синтез на алое вера и хиалуронова киселина

За този външен вид препоръчваме

 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil 400ml

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 400ml

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Water Combination Skin 400ml

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 700ml

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 125ml

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil 100ml

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, пролет, Garnier, грижа за кожата

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-добрият фон дьо тен за суха кожа

Особеностите на сухата кожа влияят върху избора на пудра повече, отколкото си мислиш, затова фон дьо тенът за суха кожа трябва на първо място да хидра...