Флуидът за лице и неговите тайни

Флуидът за лице и неговите тайни

Въпреки че на пазара се предлага голям брой кремове и гелове и други подобни продукти за грижа и хидратация на кожата, флуидът за лице е това, което трябва да пробваш! С него ще изпиташ интензивна и дълготрайна хидратация на кожата и ще възвърнеш свежия вид и природния блясък на лицето. А ние ти разкриваме всичките му тайни и защо това е така.

Защо кожата на лицето се изсушава

Докато някои хора имат естествено суха кожа на лицето, кожата на други се изсушава по различни причини. Лицето най-дълго е изложено на вредните външни фактори и на него първо се забелязват промените, които се случват в организма ни. Върху вида на кожата влияят стресът, вредната храна и лошият и нередовен сън. Това са някои от главните причинители на суха, чувствителна, склонна към лющене и зачервяване кожа, както и на онова неприятно чувство на стягане на кожата.

Тези неща лесни могат да бъдат предотвратени със само няколко промени в навиците, качествени продукти за грижа за кожата и постоянно хидратация. А има ли по-добър начин за това от употребата на продукт, който е предназначен само за дълготрайна хидратация на кожата, какъвто е флуидът за лице?

Флуид за лице

Флуидът за лице е козметичен продукт с флуидна текстура, който служи за интензивна хидратация на кожата. Създаден е на основата на вода и активни вещества с изключително хидратиращи свойства. Благодарение на леката си текстура, той бързо прониква в кожата и я хидратира, омекотява и прави гъвкава. Този продукт осигурява невероятно хидратация на кожата и не оставя онова неприятно лепкаво и мазно усещане, което понякога усещаме по лицето си след намазване на крем.

Флуидът за лице и неговите тайни

Подходящ ли е флуидът за лице за всеки тип кожа?

Флуидът за лице е още един продукт, който се избира спрямо тип кожа, затова е важно да знаеш, че не става за абсолютно всеки тип кожа. Така например изключително сухата кожа изисква по-интензивна хидратация и флуиди със специално предназначена за този тип кожа формула, докато мазната кожа изисква флуид, който може да се справи с излишния себум и да я хидратира.

Кога и как се нанася флуидът за лице

Най-добре е преди да се намажеш да го оставиш в хладилника за няколко минути, за да изпиташ истинско освежаване при нанасяне. Нанася се ежедневно на почистено лице и зона около врата, сутрин преди гримиране и вечер, като част от козметичната рутина.

Флуидът за лице изпълнява функцията на праймер

Веднага след нанасяне на флуида, кожата е не само гладка, но и омекотена, което я прави перфектна за нанасяне на грим, така че той отлично изпълнява и функцията на праймер. Под грима кожата диша и е по-свежа. Хубавото на флуида за лице е, че кожата го попива изключително бързо и само след няколко секунди можеш да започнеш с гримирането, вместо да чакаш по няколко минути.

Пробвай L’Oréal Paris Hydra Genius флуид за лице

L'Oréal Paris Hydra Genius флуид за лице ще помогне на кожата ти остане хидратирана цели 72 часа! Той съдържа активни вещества – хиалуронова киселина и сокове от алое вера, които осигуряват интензивна и дълготрайна хидратация на кожата. Алое верата е позната по хидратиращите си качества и е богата на минерали. Основната ѝ функция е запазване на водните резерви на кожата, а в комбинация с хиалуронова киселина е направо чудодейна!

Хиалуроновата киселина е намиращо се в кожата активно вещество, чиято основна функция е да задържа влагата в кожата и да я поддържа хидратирана. С годините, тялото ни губи вода и това води до суха кожа и поява на бръчки, затова трябва да си я набавяш чрез продукти за грижа за кожата. Това, което прави хиалуроновата киселина толкова добра е, че задържа водни молекули с маса до 1000 пъти повече от своята. Затова е важно, че хиалуроновата киселина е една от главните съставки на  Hydra Genius флуида за лице. Можеш да го избереш според типа на кожата си, защото на пазара се предлага такъв за нормална и комбинирана кожа, за нормална и суха кожа и дори за суха и чувствителна кожа.

Вече пробвала ли си флуида за лице? Сподели с нас в коментарите!

Прочети повече за: Как да засияеш само с едно движение

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Hydra Genius For Dry And Sensitive Skin

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Hydra Genius For Normal To Combination Skin

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Hydra Genius For Normal To Dry Skin

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, лято, основа за грим, Loreal Paris, грижа за кожата, Грижа за лицето, Нощна грижа за кожата, флуид за лице, хиалуроновата киселина, Loreal Paris

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гланц за устни, който не се размазва и издържа до 16 часа – да, възможно е! Представяме ви блясък за устни Shine Loud!

Настъпването на есента събужда нов ентусиазъм в нас по отношение на грима, затова добавяме цветове и шарки към гардероба си, подходящи за този сезон. ...