Anti-age дневен крем: когато е време за него?

Дневният крем е един от първите козметични продукти, които използваме като част от нашата рутина за грижа за кожата. Тъй като се използва от повечето хора, правилният му изборът е много важен. Той повишава устойчивостта и еластичността на кожата, осигурява ѝ целодневна хидратация и предотвратява преждевременното стареене.

Anti-age дневен крем: когато е време за него?

Не всички кремове за лице обаче са еднакво добри в борбата с видимите признаци на стареене по кожата. С напредване на възрастта е препоръчително да замениш хидратиращия крем с такъв, който съдържа както хидратиращи, така и аnti-age съставки. По тази причина съветваме в края на двадесетте години дневният anti-age крем да бъде част от рутината ти за грижа.

Не вярваш в ефекта на грижата против бръчки и anti-age крема?

Знаем, че е трудно за вярване, че днес има продукти, които ще ти помогнат в борбата с бръчките и че те се предлагат в малка и практична опаковка, като anti-age кремовете. Струва ти се, че не е възможно проблемът с бръчките да се реши без операции и подобни процедури? Грешиш! Дори дерматолозите го потвърждават и няма съмнение, че е възможно да се постигне. Защо тогава да не избереш по-лесен, по-добър, по-естествен и преди всичко по-безболезнен начин?

За кои съставки да гледаме в anti-age кремовете

Гледай anti-age кремът ти да съдържа поне някои от най-важните съставки в борбата срещу стареенето, като хиалуронова киселина и други активни съставки, предназначени за премахване на бръчки, като Pro-Xylane (патентована молекула на L'Oréal). Не забравяй, че особено чувствителната зона около очите също се нуждае от специални грижи против стареене.

Пробвай Revitalift Laser Renew anti-age дневен крем

Този мощен крем спада към продуктите за модерна грижа за кожата. Обогатен е с фрагментирана хиалуронова киселина и съдържа специалната патентована активна съставка - Pro-Xylane, в концентрация 3%, която е предназначена за премахване на бръчките, регенериране на кожата и оформяне на контурите на лицето. Кожата ти ще бъде отлично хидратирана и стегната, а бръчките - намалени.

Revitalift Laser Renew anti-age дневен крем е идеалният съюзник в борбата срещу 100% от признаците на стареене*

Anti-age дневен крем: когато е време за него?

Ако използваш крем ще се убедиш, че с всеки изминал месец резултатите стават все по-добри и по-добри. След 6 месеца употреба ще забележиш, че видимостта на бръчките е намалявала до нивото от преди 7 години

Anti-age крем за зоната около очите: сигурен и ефективен

Поради носенето на защитни маски, които покриват по-голямата част от лицето, очите и зоната около тях са в центъра на вниманието повече от нормално през несигурния период на пандемията, в който всички ние се намираме. В резултат на това торбичките под очите и малките линии по лицето още повече се набиват на очи.

Anti-age дневен крем: когато е време за него?

Както знаеш, зоната около очите е най-чувствителната част на лицето и затова е важно да използваш специално предназначен за целта крем. Точно такъв е L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew. Вдъхновен от дерматологичните тенденции, той съдържа Pro-Xylane и хиалуронова киселина, точно както и anti-age дневният крем от тази линия. Благодарение на тези съставки, той намалява подпухналостта на очите коригира бръчките около и стяга кожата около тях.

Интензивната ти рутина против бръчки

За да се справиш с бръчките и да постигнеш максимален ефект, трябва не само да използваш подходящите за целта продукти, но и да ги нансяш в определена последователност.

Anti-age дневен крем: когато е време за него?

Стъпка 1: Нанеси серум за лице

Почти всяка грижа против бръчки започва с нанасянето на серум за лице, който съдържа най-високата концентрация на веществата против бръчки. Това се отнася и за линията Revitalift Laser Renew.

Нанеси серума против бръчки Revitalift Laser Renew, като всяка сутрин поставяш по няколко капки на върха на пръстите си и внимателно го втриваш на чиста кожа. Благодарение на хиалуроновата киселина и веществото Pro-Xylane, този серум запълва бръчките, намалява видимостта на порите и подобрява текстурата на кожата.

Anti-age дневен крем: когато е време за него?

Стъпка 2: Нанеси крем за зоната около очите

Крем за зоната около очите Revitalift Laser Renew Eye се нанася след серума, като нежно се втрива в кожата от вътрешната към външната страна на окото.

Стъпка 3: Нанеси дневен крем за лице Revitalift Laser Renew

Дойде ред и на дневния крем за лице. Нанеси го по лицето и шията с движения от долу нагоре, след крема за зоната около очите.

Стъпка 4: Нанеси нощен крем за лице Revitalift Laser Renew

Нанася се всяка нощ с движения от долу нагоре, с цел намаляване на бръчките, подобряване на текстурата на кожата и обновяване на повърхностния ѝ слой.

Навреме ли започна да подхранваш кожата си с anti-age кремове? Сподели с нас в коментарите!

* Бръчки – текстура – цвят – стегнатост

Прочети повече за: Как да се защитим от слънцето и да забавим стареенето на кожата на лице

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Revitalift Laser x3 Day Cream

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Antirid Eye Cream

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20 Day Cream

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Cream Mask Night

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Serum

  Поръчайте веднага
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Ampoules 7 Day Cure Peelling Effect

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, очи, Loreal Paris, грижа за кожата, Грижа за лицето, Дневен крем за лице, Нощна грижа за кожата, серум за лице, пилинг, SPF, хиалуронът, хиалуроновата киселина, Loreal Paris, маска за лице

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

3 грим тенденции, които да следваш, ако искаш да бъдеш в тренда за новогодишната нощ!

Внимателно следим всички новости в TikTok и Instagram, особено по отношение на триковете и съветите за грим за новогодишната нощ...