Anti-age дневен крем: когато е време за него?

Дневният крем е един от първите козметични продукти, които използваме като част от нашата рутина за грижа за кожата. Тъй като се използва от повечето хора, правилният му изборът е много важен. Той повишава устойчивостта и еластичността на кожата, осигурява ѝ целодневна хидратация и предотвратява преждевременното стареене.

Anti-age дневен крем: когато е време за него?

Не всички кремове за лице обаче са еднакво добри в борбата с видимите признаци на стареене по кожата. С напредване на възрастта е препоръчително да замениш хидратиращия крем с такъв, който съдържа както хидратиращи, така и аnti-age съставки. По тази причина съветваме в края на двадесетте години дневният anti-age крем да бъде част от рутината ти за грижа.

Не вярваш в ефекта на грижата против бръчки и anti-age крема?

Знаем, че е трудно за вярване, че днес има продукти, които ще ти помогнат в борбата с бръчките и че те се предлагат в малка и практична опаковка, като anti-age кремовете. Струва ти се, че не е възможно проблемът с бръчките да се реши без операции и подобни процедури? Грешиш! Дори дерматолозите го потвърждават и няма съмнение, че е възможно да се постигне. Защо тогава да не избереш по-лесен, по-добър, по-естествен и преди всичко по-безболезнен начин?

За кои съставки да гледаме в anti-age кремовете

Гледай anti-age кремът ти да съдържа поне някои от най-важните съставки в борбата срещу стареенето, като хиалуронова киселина и други активни съставки, предназначени за премахване на бръчки, като Pro-Xylane (патентована молекула на L'Oréal). Не забравяй, че особено чувствителната зона около очите също се нуждае от специални грижи против стареене.

Пробвай Revitalift Laser Renew anti-age дневен крем

Този мощен крем спада към продуктите за модерна грижа за кожата. Обогатен е с фрагментирана хиалуронова киселина и съдържа специалната патентована активна съставка - Pro-Xylane, в концентрация 3%, която е предназначена за премахване на бръчките, регенериране на кожата и оформяне на контурите на лицето. Кожата ти ще бъде отлично хидратирана и стегната, а бръчките - намалени.

Revitalift Laser Renew anti-age дневен крем е идеалният съюзник в борбата срещу 100% от признаците на стареене*

Anti-age дневен крем: когато е време за него?

Ако използваш крем ще се убедиш, че с всеки изминал месец резултатите стават все по-добри и по-добри. След 6 месеца употреба ще забележиш, че видимостта на бръчките е намалявала до нивото от преди 7 години

Anti-age крем за зоната около очите: сигурен и ефективен

Поради носенето на защитни маски, които покриват по-голямата част от лицето, очите и зоната около тях са в центъра на вниманието повече от нормално през несигурния период на пандемията, в който всички ние се намираме. В резултат на това торбичките под очите и малките линии по лицето още повече се набиват на очи.

Anti-age дневен крем: когато е време за него?

Както знаеш, зоната около очите е най-чувствителната част на лицето и затова е важно да използваш специално предназначен за целта крем. Точно такъв е L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew. Вдъхновен от дерматологичните тенденции, той съдържа Pro-Xylane и хиалуронова киселина, точно както и anti-age дневният крем от тази линия. Благодарение на тези съставки, той намалява подпухналостта на очите коригира бръчките около и стяга кожата около тях.

Интензивната ти рутина против бръчки

За да се справиш с бръчките и да постигнеш максимален ефект, трябва не само да използваш подходящите за целта продукти, но и да ги нансяш в определена последователност.

Anti-age дневен крем: когато е време за него?

Стъпка 1: Нанеси серум за лице

Почти всяка грижа против бръчки започва с нанасянето на серум за лице, който съдържа най-високата концентрация на веществата против бръчки. Това се отнася и за линията Revitalift Laser Renew.

Нанеси серума против бръчки Revitalift Laser Renew, като всяка сутрин поставяш по няколко капки на върха на пръстите си и внимателно го втриваш на чиста кожа. Благодарение на хиалуроновата киселина и веществото Pro-Xylane, този серум запълва бръчките, намалява видимостта на порите и подобрява текстурата на кожата.

Anti-age дневен крем: когато е време за него?

Стъпка 2: Нанеси крем за зоната около очите

Крем за зоната около очите Revitalift Laser Renew Eye се нанася след серума, като нежно се втрива в кожата от вътрешната към външната страна на окото.

Стъпка 3: Нанеси дневен крем за лице Revitalift Laser Renew

Дойде ред и на дневния крем за лице. Нанеси го по лицето и шията с движения от долу нагоре, след крема за зоната около очите.

Стъпка 4: Нанеси нощен крем за лице Revitalift Laser Renew

Нанася се всяка нощ с движения от долу нагоре, с цел намаляване на бръчките, подобряване на текстурата на кожата и обновяване на повърхностния ѝ слой.

Навреме ли започна да подхранваш кожата си с anti-age кремове? Сподели с нас в коментарите!

* Бръчки – текстура – цвят – стегнатост

Прочети повече за: Как да се защитим от слънцето и да забавим стареенето на кожата на лице

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Revitalift Laser x3 Day Cream

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Antirid Eye Cream

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20 Day Cream

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Cream Mask Night

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Serum

  Поръчайте веднага
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Ampoules 7 Day Cure Peelling Effect

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, очи, Loreal Paris, грижа за кожата, Грижа за лицето, Дневен крем за лице, Нощна грижа за кожата, серум за лице, пилинг, SPF, хиалуронът, хиалуроновата киселина, Loreal Paris, маска за лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

5 неща, които трябва да знаеш за ретинола

През последните няколко години популярносттa на ретинола в индустрията за красота непрекъснато нараства, привличайки вниманието както на дерматолозите...