Ампули за лице – всичко, което трябва да знаете

Лицето ти изглежда повехнало и уморено а кожата суха и безжизнена? Ако одговорът е „да“, сега е време в ежедневната си грижа да включиш и ампули за лице. Въпреки че опаковката им е малка и компактна, ампулите за лице са изключително ефективно средство в борбата срещу стареенето.

Ампулите за лице отблизо

Ако желаеш кожата ти да изглежда здрава, блестяща и хидратирана, тогава ампулите са твоят съюзник в това начинание. Само едно прилагане на продукта обяснява причината за неговото мигновено завладяване на бюти света. Ампулите за лице са съществена част от грижата – подхранват и тонизират кожата, възвръщат еластичността и и съхраняват влагата. Съдържат концентрирани активни съставки, което ги прави доста по-ефективни от останалите продукти и кремове за борба срещу бръчките.

 

Как да изберем най-подходящите?

Широкото разнообразие на ампули за лице които се предлагат на пазара може да те затруднява при избора и се чудиш кой продукт е за теб. За да те улесним при търсенето на най-подходящия за теб продукт, препоръчваме ти да пробваш L’Oréal Paris Revitalift Filler ампулите за лице,  съдържащи концентрирана чиста хиалуронова киселина и витамин B5. Съчетанието от активни съставки видимо възстановяват обема на кожата, хидратирайки шестте ключови зони на лицето – между веждите, скулите, бузите, челюстта, около устните и контурите на лицето. Както вече знаеш, това са критичните зони при всяка жена. Вероятно и ти имаш видими бръчки поне в една от тези ключови зони – между веждите вследствие на активна мимика, по скулите, челюстта и устните от смях, а по бузите, скулите и контурите от напредване на възрастта. L’Oréal Paris Revitalift Filler ампулите изглаждат бръчките в тези критични зони. Имай предвид, че резултатите стават видими слеа прилагане на всички 7 ампули от комплекта.

 

Защо хиалуронова киселина и витамин B5?

Сигурни сме че много пъти си чувала че хиалуроновата киселина е сред най-важните съставки за грижа за кожата, но знаеш ли защо е така? Хиалуроновата киселина е естествена съставка на тялото, и има функцията да задържа влагата. Тя придава гладкост и мекота на кожата в младежки дни. Количеството хиалуронова киселина намалява с напредване на възрастта, в резултат на което кожата губи еластичността и става по-отпусната, а лицето изглежда уморено. Затова е важно да си осигурим оптимално количество хиалуронова киселина, чрез използване на подхдоящи продукти за грижа. Апмулите за лице с хиалуронова киселина са идеално решение поради активните вещества в състава им. Хиалуроновата киселина хидратира кожата докато витамин B5 я подхранва и стимулира процеса на възстановяване на клетките. Съчетанието от двете съставки има неописуемо благоприятно действие върху кожата.

Начин на прилагане

Апмулите за лице се нанасят след почистване на кожата, преди поставяне на серума или крема за лице. Почисти лицето с почистващ гел или мицеларна вода, отвори ампулата и излей съдържанието върху дланта си и нанеси върху почистената кожа на лицето и шията. Тайната на правилното прилагане на козметичните продукти за грижа е в лекото потупване на продукта между пръстите преди нанасяне на лицето, с нежни кръгови движения. Винаги започвай от брадичката към слепоочието като масажираш леко кожата. След това разнеси нежно продукта от устните към челото. Старай се да нанасяш продукта нежно но същевременно достатъчно силно за да си осигуриш оптимален ефект. За да подобриш кръвообръщението свий ръката в юмрук и масажирай леко кожата. Изчакай кожата да попие добре преди да продължиш с разкрасяващата си рутина.

7 ампули за 7 дни

Комплектът L’Oréal Paris Revitalift Filler съдържа 7 ампули, всяка от които е предназначена за едно нанасяне. Седемдневно прилагане на ампулите осигурява оптимален ефект на продукта. След една ампула кожата е хидратирана а след седемдневно прилагане видимо подмладена. Благодарение на хиалуроновата киселина, която възстановява плътността на кожата и регенериращото действие на витамина B5, ампулите оставят кожата стегната, еластична, с възстановен обем.

Ти пробва ли вече L’Oréal Paris Revitalift Filler ампулите за лице. Сподели с нас в коментарите.

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Revitalift Filler Ampoules

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, Loreal Paris, грижа за кожата, Грижа за лицето, Нощна грижа за кожата

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Всички ползи на кремовете с хиалуронова киселина

Вече знаем, че хиалуронът е No. 1 съставка против стареене, която има ползи за предотвратяване на признаците на стареене и ползите, които предоставя н...