Звездите ни извеждат на разходка, която ни учи за грима и красотата

Звездите са извор на неспирно вдъхновение за нас и затова, както винаги, с интерес ги следваме по червения килим на разкоша и красотата. Няколко актуални събития привлякоха погледите на най-известните, които от своя страна дадоха най-доброто, за да изглеждат безупречки пред фотографите. Няколко красавици попадат в нашето полезрение, като отличничките от последните дни по отношение на стил и грим. Макиажът им ни провокира да ги разделим в три отбора спрямо цветовете, анцентите и продуктите.

 

Мисия: Червило 
 

 

A photo posted by Alexa (@chungalexa) on


От дъждовната Великобритания при нас идва Алекса Чънг. Моделът, който отдавна се превърна в икона на стила за мнозина, мина по червения килим на филмовата премиера на „Тарзан“ в Лондон, с нетипично елегантна рокля. Моделът с етикет Alessandra Rich сякаш е провокирал английската бунтарка да заложи на доста женствен грим. Изчистени черти, неподчертани очи и привлиащо погледа червено червило.

 

A photo posted by @ellaeyre on

 

Заблудата, че червеното червило е най-трудното за „овладяване“ бива развенчана благодарение на брандове, като L’Oreal и Maybelline, които предлагат на почитателките на приласкаващите усмивки продукти, които са с наситен цвят, страхотна текстува и дълготраен ефект. Тези три качества безспорно притежава и цветът на устните на друга английска перла – Ела Еър.

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Изпълнителката също заложи на грим, чийто фокус е червеното червило, като го съчета с най-класическата от всички класически комбинации – бяло и черно. Цветът на розите, любовта и страстта намери място и върху любимата ни Джиджи Хадид. От горе до долу в червено, тя се появи под светлините на прожекторите на iHeart Music Awards. Рекламното лице на любимото ни матово червило - Vivid Matte Liquid от Maybelline, за пореден път демонстрира, че усмивката може да сътвори магия. Гримът, който гримьорите на Джиджи бяха избрали за нея, напомня този на другите две красавици от тези редове – изчистени очи и червено червило.

Мисия: Очи

 

A photo posted by Jourdan Dunn (@officialjdunn) on


Модел за пример и майка за пример, Джордан Дън е и красавица за пример. Хубавицата винаги е безупречна, независимо дали говорим за нейния тоалет, коса или грим. В случая, разбира се, визираме за макиажа й, който ориентира вниманието ни към дълбоките кафеви очи на англичанката. Ефектът на магнетичния поглед лесно може да постигне с правилните продукти. Сенки за очи, очна линия и спирала, която да направи миглите ни наузнаваеми – това е всичко, което ти трябва. Забвари за идеята да си залепяш изкуствени мигли, имаме по-добро решение – спиралата Push Up Drama Maybelline New York ще придаде великолепен обем на миглите ти и ще те подготви за най-специалните моменти.

 

Paris in Paris ✨✨👸🏼✨✨

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on


Друга знаменита хубавица избира да зашеметява с очите си и това е Парис Хилтън. Наследницата се разходи из парижките улици в шармантна златна рокля, а гримът й – изпипан до съвършенство. Дълбочината на окото при Парис е засилена благодарение на светлия (бял) молив във вътрешната страна на клепача. Той създава оптическа илюзия за по-отворени, големи очи. 

Мисия: Лице

 

A photo posted by Miroslava Duma (@miraduma) on

 

Модната икона Мирослава Дума е сред редовните гости на всички най-най-важни модни събития в света. Точно такова беше и ревюто на Fendi в Рим, шоу, което събра погледите на милиони по света заради котешката пътека позиционирана върху известния фонтан Треви. Рускинята, която е пример за стилна жена е посланик на идеята за изчистения грим, който не напомня на себе си. Добрата основа, фон дьо тен и пудра са всичко, от което се нуждае Дума, за да покаже най-доброто от лицето си без да го „рисува“, както често се изразяваме.

 

Свързани теми: грим , спирала , очи, известни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Мат или глос – туй е въпросът

И двата ефекта споделят славата и еднакво присъстват в грима ни. Нека разберем заедно кога и как се носи матовия а как глоси грима...