Звезден наръчник: Как да комбинираме грима с тоалета

1 Естествен поглед VS Опушени очи

 

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on


По примера на Деми Ловато тъмното червило върви с класическата комбинация от черно и бяло. Красавицата избира подобна комбинация, за да мине по червения килим на iHeartRadio Music Awards. Перфектният баланс, който тя е постигнала се дължи на правилното съчетание на тъмно червило  и светли очи – тоест акцентира се само върху един определен елемент. Деми е сред звездите, които винаги се стараят да впечатляват с макиажа си.

 

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

Друга публична поява на изпълнителката прикова погледите ни с великолепно съчетание между тоалет и грим. Тоалет на sass & bide в комбинация с прибрана назад коса и грим с акцент върху очите. Те са опушени в тъмната гама, докато червилото оставя усещане за натурално изглеждащи устни. Браво на гримьорите на Деми Ловато! Можем да се учим от тях!

2. Войната на веждите

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on


Те са рамката на лицето и е от изключителна важност да се грижим добре за тях, за да ни украсяват по възможно най-добрия начин. Веждите могат да изгираят ключова роля в дневния и вечерния грим и за това е доказателство барбадоската дива Риана. Красавицата, която, заклеваме се, изглежда великолепно във всяко от превъплъщенията си често сменя пътността на веждите си. Гримьорите на Рири играят с дебелината им за различни сесии, в зависимост от търсеният ефект. Нежното лице изисква не особено подчертани вежди – точно такъв ефект постигат макиаж майсторите за корицата на Vogue изпълнителката.

 

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

За друго списание обаче – T Magazine, гримьорите залагат на удебелени и потъмнени вежди, които придават по-остър и категоричен вид на израженитето на Рири.  Както вече отбелязахме – гримът върви в синхрон с тоалетите и тук Рири е отличничка! Кожено яке и изрязан потник за тъмните категорични вежди и изключително деликатна рокля за светлите недраматични вежди!

Свързани теми: грим , спирала , известни , стил

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Новият YSL парфюм: Какъв е вашият Y мъж?

Кой е този, така нареченият Х фактор, който прави мъжете неустоими? Умивка, жест, мнение или нещо съвсем различно? Какъв е твоят мъж мечта ...