Зодиакалните знаци и грима

Огнени знаци (Лъв, Овен, Стрелец)


Спонтанни, енергични и винаги готови за приключения, представителките на огнените зодии могат смело да експериментират с грима. За вас са подходящи всички ярки цветове, всички сенки с блестящи частици, всички червила, които привличат погледите в усмивката ви. Непреодолимото желание за себеизразяване, което преследва лъвовете, овните и стрелците може да бъде напълно задоволено чрез макиажа. Само не се страхувайте да посегнете към най-смелите продукти на щанда или в грим несесера си, за да насочите светлините на прожекторите във вас самите.

Въздушни знаци (Близнаци, Везни и Водолей)

 

A photo posted by @_mymakeup__ on


Представителките на тези зодии обичат спокойствието и винаги търсят баланса, не само в природата и отношенията им с околните, но и по отношение на визията си. Жената Близнаци, Везни или Водолей никога няма да се впусне в случайна покупка на продукт или в рискована и неизпробвана грим техника. Тези красавици обичат да са убедени в съвършенството си и затова залагат на много натурални и неотрални нюанси, както за устните, така и за очите си.

Водни знаци (Рак, Скорпион и Риби)


Водните знаци са изцяло отдадени на сетивата си. Те са водени от шестото си чувство и то често е най-добрият им приятел. Понеже тяхната стихия е водата, за никого не е изненада, че макиаж обсесията им често са гланцовете за устни. Въобще блясъкът им е много близък и трябва да го използват смело. Сенките за очи с мокър ефект също са сред страхотните тенденции този сезон, които стоят перфектно на рибите, скорпионите и раците.

Земни знаци (Телец, Дева, Козирог)


Телеца, девата и козирога владеят земята, те я подчиняват и усещат силата й като своя. Съвсем естествено е да заключим, че най-подходящите макиаж продукти за въздушните знаци са тези, чиито цветове са естествени и са вдъхновени от природата. Препоръчваме на всички представителки на земните знаци да забравят за черните сенки и да създават ефект „опушени очи“ с кафеникави и бежови нюанси, които ще разкрият вътрешната им стихия.

Повече за: Реши теста и открий кой е твоят цвят червило

Свързани теми: грим , тенденция, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Перфектни вежди в няколко стъпки

В днешно време грижата за веждите е също толкова важна, колкото и гримирането на очите или устните. Природно гъстите вежди се наложиха като моден трен...