Зимни грим тенденции актуални и през пролетта

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Много от зимните тенденции оставят следи, които се вмъкват в новия сезон. С удоволствие разкрасявахме зимата, но сега е време за нови планове. Представяме ви три зимни тенденции в гримирането, които остават актуални и през пролетта.

1. Блестящи устни

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Няма нищо по-забавно от броката! От появата на "глитер" устни, няма жена която да не използва тази техника. Така разкрасените устни привличат погледите на околните, „отварят“ цялата визия, и носят радост и смях със себе си. След като нанесете червилото, с пръсти разнесете броката върху устните. Всеки ден е повод за празнуване, нали?

2. Очна линия под долния клепач

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Всички вече знаем, че за да изглеждаме по-млади трябва да избягваме нансяне на очна линия по долния клепач. Британската принцеса Кейт Мидълтън винаги спазва това правило. Но, по-смелите момичета винаги ще рискуват и ще опитат техниката за нанасяне на очна линия ПОД долния клепач. Предложение: преди нанасянето на очна линия, очертайте ръбовете на окото с по-светъл очен молив. Нанесете очна линия с брокат под линията на долните мигли. Така ще получите удачна визия подходяща за вечерно излизане.

3. Контур, контур, контур!

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Съберете любимите си грим продукти, четки и бюти блендери и контурирането може да започне! Подчертайте хубавите черти на лицето но не забравяйте да придадете сияние на кожата. Всяка жена е родена да блести,  и да събуди красотата в себе си. Правилно контурирано лице винаги изглежда пленително и наустоимо.

Повече за: Тренди цветове от четирите модни столици

Свързани теми: грим , тенденция, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да съчетаеш грима си с небрежен кок

В един момент несправедливо пренебрегнат, кокът най-накрая дочака своя голям come back, и сега отново е сред хитовите тенденции при прическите...