Здравей Draping!

След като света полудя по контурирането и скулптурирането на лицето посредством така наречената strobing технология, макиаж вселената в готова да ни представи новата техника, която вече бавно, но сигурно се превръща в мания за представителките на нежния пол.

Какво представлява draping техниката?

За разлика от контурирането и strobing-a, тази техника се съсредоточава върху задачата да направи лицето ти по-свежо и нежно. Вдъхновена от 80-те години и тогавашните холивудски диви, като Брук Шийлдс и Шер, макиаж майсторите на звездите превръшат draping техниката в тяхната любима нова мания. За нея не ти трябва бюти блендер, нито стик, който да покрие лицето ти с блясък, а само четки и ружове, които докосват нежно скулите ти. Draping технологията следва естествената структура на скулите ти и по този начин, чрез нанасяне на руж под тях и върху тях, създава усещане за завършен грим, който не е тежък, а по-скоро озаряващ.

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

За да постигнеш перфектен draping ефект, като този на Джиджи Хадид, започни с нанасяне на по-тъмен цвят руж под скулите си, а после си подготви по-светъл такъв, който да нанесеш леко върху самите скули. Прелестната Джиджи е сред знаменитостите, които най-често могат да бъдат забелязани гримирани безупречно чрез тази техника. Тя е изключително лесна за поддържане през дългите работни дни, защото в грим несесера си трябва да сложиш само добра четка за нанасяне на руж и два ружа – светъл и тъмен, като по този начин избягваш носенето на коректори и фон дьо тени, които са доста трудни за нанасяне в недомашни условия, и то когато бързаме.

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

За да усъвършенстваш тази техника ти трябва най-добрият възможен руж, който да работи за кожата ти и в синхрон с нея. Според нас това е Blush True Match на L’Oreal Paris, който идва в три тона, за да може всяка красавица да избере най-удачните нюанси за нея спрямо цвета на своята кожа.

Повече за:  Мисия възможна: Намери правилния руж за твоята кожа

За този външен вид препоръчваме

  • L’Oreal Paris Blush True Match

Свързани теми: грим , руж , контуриране

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим трикове за по-бели зъби

Знеш ли че, има някои грим хитринки които могат да ти помогнат да се сдобиеш с блестяща усмивка? Повярвай ни, и сама ще се убедиш...