Защо не трябва да те плаши бургунди палитрата

Вамп, гръндж или шик?


Колко пъти ти се е случвало да поискаш да изглеждаш супер шикозно, вамп или пък в гръндж стил, но всеки път се отказваш защото се страхуваш че няма да се справиш? Може би смяташ, че за създаването на подобна визия ти трябва извънредна сръчност? И си наясно, че тези цветове изискват перфектно владеене на техниката за нанасяне и съчетаване...

Затова решихме да ти вдъхнем малко кураж и да те убедим че няма място за страх.

Като начало вдигни косата си


Тези нюанси изискват вдигната коса и лицето ти да се вижда ясно. Така очите ти ще изпъкнат на преден план. Вдигни косата си а след това избери червен нюанс от Burgundy Bar палитрата, която да съответсва с цвета на кожата ти. Повярвай ни, мигновенно ще получиш поглед който приковава вниманието на околните. Нанеси спирала за обем на миглите, и забрави за страха.

Идва ред на очната линия


След като приключиш със спиралата, идва ред на нейното величество – очната линия. Очертай фина линия върху клепача, като използваш Sensational очната линия на Maybelline New York, която ще ти помогне удобно и прецизно да подчертаеш очите си.

Както в облеклото, така и в грима с особена сила важи правилото „колкото по-малко, толкова по-добре“. Тъй като червените сенки сами по-себе си са достатъчен акцент, старай се останалия грим да е семпъл и в умерени тонове. Този път не прекалявай с бронзанта, хайлайтъра и ружа.

Разбра ли сега защо не трябва да се страхуваш от бургунди палитрата?

Повече за: Как да носиш червени сенки през деня?

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Burgundy Bar Palette

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Lash Sensational Limited

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 7 бюти продукта за това лято

Ако трябва да се ограничиш на само няколко продукта, които да бъдат с теб навсякъде през това лято, и с чиято помощ мигновено можеш да освежиш и подоб...