Защо да използваш мицеларна вода?

Неправилното премахване на грима е изключително вредно за кожата. Остатъците от фон дьо тена запушват порите а остатъците от спиралата водят до инфекции.  Затова, правилният избор на подходящо почистващо средство е от ключово значение.

Ако и за теб премахването на грима понякога се оказва доста трудно, тогава определено имаш нужда от мицеларна вода


Позволи ни да ти представим продукт, за който сме сигурни че ще внесе промени в твоята рутина за почистване на кожата. Мицеларната вода е уникален продукт, състоящ се от силно пречистена вода към която са добавени мицели, почистващи кожата и глицерин, който подхранва и овлажнява кожата.

По какво се различава от останалите почистващи продукти?


Уникалността на мицеларната вода се крие в минималистичния и състав – вода, мицели и глицерин. Тя не съдържа допълнителни съставки като сапун, алкохол и други химични съставки вредни за кожата. Затова, тя е подходяща за всеки тип кожа.

Мицелите са частици които като магнит привличат мърсотията и отстраняват излишното количество себум. Глицеринът допълнително хидратира кожата и я прави по-силна и нежна.  

Мицеларната вода е продукт който не се нуждае от измиване.

Как да избереш подходяща мицеларна вода?


Грижата за кожата трябва да е съобразена с типа кожа. Мицеларната вода на L'Oréal Paris за чувствителна и суха кожа нежно отстранява грима и успокоява кожата. Мицеларната вода за нормална и смесена кожа премахва остатъците от грим, оставяйки кожата мека и кадифено гладка.

Експертите на L'Oréal Paris създават тази мицеларна вода, подходяща за всички жени, за всяка възраст и всеки тип кожа. Иновативната мицеларна вода предлага изискано изживяване при почистване и грижа за кожата.

Повече за: 5-те продукта, които не трябва да спрем да използваме

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Micellar Water Sensitive Skin Normal to Mixed

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Micellar Water Sensitive and Dry Skin

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Pure Clay

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да заздравиш и подмладиш кожата около очите

Няма значение на колко години си, никога не е твърде рано или твърде късно да дадеш на кожата около очите си любовта, която заслужава, а най-добрият н...