Защо да изберем фон дьо тен обогатен с хиалуронова киселина?

През последните няколко години хиалуроновата киселина се споменава постоянно в индустрията на красотата, защото тя е често срещана съставка в кремовете за лице и серумите. Нейната сила се крие в способността ѝ да задържа вода до хиляда пъти повече от собственото ѝ тегло. Малко известно е обаче, че през последните няколко години козметичната индустрията се развива значително и границата между грижата и корекцията става все по-тънка, поради което хиалуроновата киселина е намира приложение и в козметичната индустрия.

Zašto da izberem fon dьo ten obogaten s hialuronova kiselina?

Новата формула на фон дьо тена Affinitone

Сигурно си забелазала колко усилия се полагат за подобряването на формулите на продуктите, и специално на фон дьо тените, за да се чувстваш добре в кожата си и да бъде тя подхранена. Освен че ти осигурява равномерен тен, новата формула на фон дьо тен Affinitone, осигурява и 24 часа хидратация *.

Новата формула е обогатена с добре познати съставки в грижата за кожата - хиалуронова киселина, минерални пигменти, както и витамин Е, известен със своите защитни свойства. Само като си помислиш, че хиалуроновата киселина може да усвои до 1000 пъти повече вода от собственото си тегло, веднага ще ти стане ясно защо този фон дьо тен ще хидратира кожата ти.2

Защо да изберем фон дьо тен обогатен с хиалуронова киселина?

*Клинично инструментален тест, 24 жени

За кой тип кожа е подходящ фон дьо тен Affinitone?

Един от основните фактори, които трябва да вземеш предвид при закупуването на фон дьо тен, е типа кожа, за който е предназначен. Както и сама знаеш, има различни формули за различните типове кожа. При фон дьо тен Affinitone обаче това не е нещо, което ще те затормозява. Освен че покрива несъвършенствата и осигурява хидратация, той е подходящ за всички типове кожа, дори  чувствителна.

Как да изберем подходящия нюанс на фон дьо тен Affinitone

За да си сигурна, че си избрала правилната течна пудра Affiniton, ще ти припомним няколко трика, свързани с тона и подтона на кожата.

Тонът на кожата (или тенът) е основният цвят на кожата, който може лесно да се определи на пръв поглед, защото е ясно да някой има светла или тъмна кожа. При покупка на фон дьо тен обаче, може да се допусне грешка при определянето на подтона на кожата.

Zašto da izberem fon dьo ten obogaten s hialuronova kiselina?

Ето лесен начин да го направиш. Кожата има един от три подтона - студен, топъл или неутрален. Просто трябва да погледнеш вените на китката си дали са лилави, сини или зелени. Ако вените ти са лилави или сини, имаш студен подтон на кожата. Синьо-зелените вени са специфични за неутрален подтон на кожата, а зелените или маслиновите вени означават топъл подтон.

Идеален за дневен грим

Фон дьо тен Affinitone хидратира кожата, като същевременно й позволява да диша, което го прави чудесен избор за дневен грим. Предлага се в 6 различни нюанса: Creamy Beige, Sand Beige, Dark Beige, Golden Beige, Rose Beige и Vanilla Rose. Всеки от тях ще ти осигури равномерен и естествен на тен.

Защо да изберем фон дьо тен обогатен с хиалуронова киселина?

Лесен за нанасяне

Фон дьо тен Affinitone е наистина лесен за нанасяне и малко количество от него е достатъчно за постигане на желания ефект. Най-добре е да го нанасяш с пръсти или с бюти блендер, тъй като има лека и течна текстура.

Пробвала ли си вече фон дьо тена с нова формула Affinitone? Сподели с нас в коментарите!

Прочети повече за: Червило-молив: за най-лесното контуриране на устните

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Affinitone Creamy Beige

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Affinitone Sand Beige

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Affinitone Dark Beige

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Affinitone Golden Beige

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Affinitone Rose Beige

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Affinitone Vanilla Rose

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , грижа, фон дьо тен , пудра, тенденция, дневен грим , вечерен грим, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Професионално гримиране: стъпка по стъпка

Професионалното гримиране вкъщи е възможно! С практика, качествени продукти и добра воля лесно ще преобразиш лицето си в един малък шедьовър...