Залез върху очите

Питаш се как да комбинираш любимия си опушен грим с лятото и закачливите, ярки цветове? Имаме идея! Опушеният грим вдъхновен от романтичните залези е идеално решение за горещите летни вечери.

Гримът и тенденциите се променят през сезоните. Съветваме ти вместо черните сенки да използваш такива във весели тонове. Ние се вдъхновихме от макиажа на Алън Доун, който наистина оставя без думи:

Първа стъпка

С помощта на четка, нанеси сенки в цвят бургунди върху целия клепач и леко разнеси продукта към сгъвката. След това, нанеси малко количество и в основата на миглите на долния клепач. Но не прекалявай за да не създадеш обратен ефект

Втора стъпка

В сгъвката на клепача постави оранжеви сенки, размазвайки ги с мека четка от ляво на дясно. След това, нанеси малко количество сенки в жълт цвят в областта над сгъвката на клепача.

Трета стъпка

Очертай клепача с очна линия следвайки формата на котешко око. Ако искаш да придадеш повече драматичност на погледа, използвай качествена спирала придаваща обем и плътност на миглите.

Четвърта стъпка

Отпусни се и се наслаждавай на залеза заедно с любимите си хора.

Повече за: Опушеният грим, за който мечтаеш

За този външен вид препоръчваме

  • La Palette Ombre L'Oreal Paris

  • L'Oreal Paris Super Liner Superstar

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

Свързани теми: грим , очна линия, очи, опушен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Разбери каква форма на веждите ти отива най-много

Перфектно оформените вежди подчертават допълнително красотата на очите ти, но само ако селдиш естествената им форма, не да я променяш коренно...