Заблестете в празничната нощ: 5 идеи за грим с които ще станете звезда на всеки купон

Сезонът на блясъка и броката започна!

Празничните купони са добра възможност да си поиграем с грима и цветовете, и да отделим повече време за гримиране на очите. Някои жени нанасят сенки с брокат само в ъглите на клепача, някои пък предпочитат нанасяне върху целия клепач. Както и да е, експертите твърдят че, новогодишните празници са най-доброто време да разкрасите лицето си с блестящи и пигментни сенки за очи.

Гримьорът Майкъл Антони съветва, след създаването на опушен грим в кафяв цвят, във външния ъгъл на окото добавете брокатени звездички. Тази необекновена визия със сигурност ще привлече вниманието на всички.


За перфектен завършек на класическия опушен грим, гримьорът Вал Гарланд предлага нанасяне на блестящ прах във вътрешния ъгъл на окото.
 


Също така, след нанасянето на матова сенка за очи в цвят бордо, Гарланд предлага очертаване на клепачите със златиста очна линия. За да сте сигурни че, гримът ще издържи максимално дълго време, преди прилагането на сенки върху клепача нанесете праймър и прахообразна пудра.


Известната френска гримьорка Вайолет представи една перфектна празнична визия, за която ви трябват само черен очен молив и зелени сенки с брокат. С черен молив очертайте ръбовете на клепача, а брокатената сенка нанесете върху целия клепач. Това е наистина запалваща визия която никого не оставя равнодушен.

 

Saturday night #mood. Apply glitters. Always. #makeupbyVIOLETTE using @maccosmetics #BTS

A photo posted by Violette (@violette_fr) on


Още един съвет на френската гримьорка, който ще зарадва всички които обичат да експериментират с грима. Става дума за класическия грим котешко око допълнен с розов брокат под линията на миглите на долния клепач. Това ще придаде празнично настроение на визията и същевременно ще скрие тъмните кръгове под очите.

 

 

On set with gorgeous @lillybrodie using @maccosmetics glitters #makeupbyVIOLETTE

A photo posted by Violette (@violette_fr) on

 

Повече за: Кажи ми как ще празнуваш, за да ти кажа какъв грим да си направиш?

Свързани теми: грим , сенки за очи , официален грим, новогодишен грим, брокат, празничен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

CC крем или BB крем, въпросът е сега пред нас!

Преди да отидеш до магазина, би било добре да знаеш за какво се използва определения козметичен продукт и от какво наистина се нуждае твоята кожа...