За какво говори формата на веждите ни

Добре поддържаните вежди са истинска украса на лицето. Напоследък, много често говорим за веждите, формата и поддържането им...Можеби звучи странно, но формата на веждите разкрива характера и преживяванията на притежателя им. Провери какво говорат веждите ти за теб:

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Тънки вежди

Тънките вежди са характерни за хора които трудно могат да вземат категорично решение.  Понякога дори и за елементарни решения от ежедневнето, губиш време и енергия. Когато става дума за тенденциите, независимо от това дали веждите ти са естествено тънки или са оформени така, съветваме те да ги удебелиш и уплътниш. Нищо не състарява една жена повече от тънките вежди.

Прави вежди

Правите вежди свидетелстват за склонност към рационално мислене. Вярваш само в научно доказани факти. Ако искаш промяна, няма нужда да използваш пинсета. Заложи на качествен молив за вежди, с който да направиш лека извивка. Импулсивността помякога може да бъде от голямо значение, повярвай ни.

Гъсти вежди

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ти си уверена в себе си и своята привлекателност. Много добре знаеш какво искаш и към какво се стремиш. Но не бива да забравяш че,  гъстите вежди изискват редовна поддържка. За да не изглеждат неподдържани, използвай гел за вежди с който ще покориш всички непокорни косъмчета.

Вежди във формата на дъга

Ти си чувствителна и  държиш на чуждото мнение. Винаги си избирателна в общуването. За да поддържаш красивата форма на веждите си, използвай редовно пинсета с която да премахнеш излишните косъмчета от време на време. Още нещо, старай се винаги да имаш подръка всички инструменти от които имаш нужда.

Диви вежди

Ти си непокорна, точно като веждите ти. Изпълнена си с енергия, и за тебе оформяне на веждите е пълна загуба на време. Но, на теб и твоето лице такива вежди отиват страхотно. Добре е от време на време да използваш продукт който да се грижи за веждите ти и да поддържа естествената им форма.

Заоблени вежди

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Заоблените вежди издават хора с висок степен на креативност. Ти си човек, на когото може да се има доверие. Използвай качествен молив, с който да поддържаш формата на веждите си и да подчертаеш креативността си.

Повече за: Урокът по гримиране на вежди, от който се нуждаеш!

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Brow Drama Pomade

Свързани теми: грим , вежди

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Разкриваме тайните на грима: Как да изберем правилния цвят фон дьо тен

Случвало ли ти се е да изпаднеш в отчаяние и безнадежност от постоянното търсене на подходящия нюанс фон дьо тен? Ако отговорът е да, не си сама...