YSL представя Volupté Tint-In-Balm

Готови ли сте за невинна игра

Една конспирация между цвят и грижа

tint in balm

Непослушна, пакостлива, грешна и непокорна. Днешната жена можа да претендира да е невинна, но YSL Beauté знае, че тя пръска енергия със своя непокорим чар. 

През 2017, YSL Beauté обръща внимание на игривите черти на любителите на грима с пионера в хибридна формула, който се явява продължение на историята за VOLUPTÉ TINT-IN-OIL.

Две формули, двойно повече качества. С новия балсам VOLUPTÉ TINT-IN-BALM, чистият сияен цвят се съчетава с разтапящата се на устните подхранваща грижа, която оставя на устните цветна целувка.

Без огледало; без усилия. Този весел балсам пристрастява с едно движение. VOLUPTÉ TINT-IN-BALM е страст без предразсъдъци за мигновено цветно сияние и дълготрайна грижа за устни.

Една формула за освободен дух

Двойна хибридна революция

vtib heroic

Семейството на  VOLUPTÉ никога не спира с едно, когато знае, че две могат по-добре. Подсилвайки подхранващата грижа на балсам с мигновено засияващ цвят, новият VOLUPTÉ TINT-IN-BALM е идеално съчетание в рая на грима.

Благодарение на уникалното двойно ядро, има двойно повече качества- и така дава цялостно уникален ефект за устните.

Мигновено външната част дава сияен блестящ цвят, който е жив  в същото време.

На сърцето на балсама, което е във формата на устни, има имплементирана двойна технология „обратно впръскване“. Две формули с две различни текстури на обратно впръскани в този гланц във формата на червило, за да има два ефекта самата формула и така незабравимия финиш на  YSL Beauté.

Лесно, леко – бързо като светкавица. VOLUPTÉ TINT-IN-BALM оставя цветна целувка със сиянието на ефект току що захапани устни. Пристрастяващо, силно, определено става дума за обсебване – колкото повече нанасяте отново и отново, толкова повече се засилва цвета на устните. Ден след ден подхранващата формула гарантира грижа- балсам, който се разтапя на устните с всяко тяхно докосване.

Балсамът има вграден принт на целувка в своето сърце. Един игрив мотив в сърцето на Yves Saint Laurent.

vtib flirtier

Моите устни, но по-добри.

Една цветна целувка- една нежно докосване на устните.

Уникален хибрид, формула 2 в 1 флиртува лесно с устните, за да разкрие вашата индивидуална идентичност.

Не невинна. Просто ти - но по-добра.

Повече за: Стаз Линдис е новата посланичка на YSL MAKEUP

Свързани теми: червило, Yves Saint Laurent

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-добрите матови червила на грим-сцената

Матовите червила властваха през последните сезони...