Възстанови кожата си след напрегната седмица

 


Работните седмици са тежки, а през горещите дни сякаш са още по-дълги и мъчителни. През дните от седмицата и времето, което прекарваме в офиса, кожата ни се преуморява от прекомерното носене и напластяване на макиаж, раздразва се от всяко докосване с не измити ръце, а стресът, който изпитваме на работното място рефлектира директно върху състоянието й. Уикендът обаче идва и е време да си осигуриш онези минути спокойствие, които да ти подарят време за грижа за лицето ти.

Всеки фактор е от значение


Когато говорим за регенериране на кожата, трябва да е ясно, че усилията и вниманието, което трябва да вложим не са никак малко. Като започем от редовното пиене на вода и приеминем към това каква е нашата вечеря, всеки фактор е от значение. Кожата най-често се възстановява вечер, затова се погрижи да не хапваш след 19 часа, така хем ще ти е по-леко на корема, хем ще спиш по-добре. Старай се да ядеш максимално много зеленчуци на вечеря, а за десерт замести кексовете с плодове. Преди лягане винаги почиствай кожата си, измий я и я подхрани с нощен крем, който да работи за нея докато си в пълен покой в леглото.

Почистване!


Що е отнася до триковете за регенериране на кожата преди да е станало време за сън, то… ти предлагаме най-старото и изпитано средство – добрата маска за лице. Винаги преди да нанесеш маската на лицето си го измий и почисти в дълбочина. Ако нанасяш продукт върху остатъци от макиаж… все едно го хвърляш на вятъра. Ние сме изпитвали много маски на пазара и отговорно можем да кажем, че има една, която е точният избор за всички красавици.

Глината отново идва на помощ


L'Oreal Paris Pure Clay Masks е серия от три маски, които използват природната сила на глината, за да се борят с проблемите на кожата. За мазна кожа, за кожа суха и уморена кожа, за разширени пори, L'Oreal Paris Pure Clay Masks, само за няколко минути ще изглади и матира кожата, ще свие порите и ще я озаряви. Специалистите на бранда съсредоточават усилията си в създаването на продукт, който почиства мъртвите клетки и мръсотията, премахва излишното омазняване и прикрива максимално несъвършенствата. Отдели само 10-15 минути на тази маска, през които можеш да изпише чаша вино, слушайки любимата си музика за релакс, и след това я изплакни обилно с вода. Веднага ще забележиш разликата.

Надяваме се тези редове да са ти дали малко мотивация за твоя съботно-неделен детокс на кожата ти. Прави го редовно и  резултатите ще са налице – по-здрава, озарена и жизнена кожа.

Повече за: Грижа за проблемна кожа

За този външен вид препоръчваме

 • L’Oréal Paris Pure Clay Illuminating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L’Oréal Paris Pure Clay Purifying Wash Gel

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Brightng Mask

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Силният имунитет на кожата е възможен с цинк!

В борбата с проблемна кожа изборът на продуктите за грижа за кожата с правилните съставки е от решаващо значение. Виж как цинкът може да повиши имунит...