Всичко, от което се нуждаеш: NUDES

Пролетта и идващото лято са сезоните, които най-много прилягат на нежния пол. По време на слънчевите дни женската природа сякаш разцъфва и прави всичко около нея по-красиво и по-омайно.

Подарък за всички

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Естествените нюанси безспорно са неразривно свързани с тенденциите през горещите дни като от есента и зимата те успяха да се пренесат още по-силни и категорични в летните макиаж трендове, които трябва да следваме. Хубавото е, че така наречените nude червила не са просто хрумка на козметичните създатели, хрумка, която приляга на някои, а на други не, но всички я следват, nude червилата са онзи продукт, който сякаш е подарък, както за брюнетките, така и за блондинките. Почти всичи представителки на нежния пол, независимо от тона на кожата си, или цвета на косата си, могат да намерят червило в естествен нюанс, което да им приляга.

Устни като кадифе


Нашето търсене ни отведе до 4 нюанса на Maybelline Color Sensational Matte Nudes, продукт, който освен атрактивен и на достъпна цена, е с така търсения от всички матов ефект. Перфектната формула на червилото не позволява събиране на продукта в гънчиците на устните, което го прави идеалния избор за устни като кадифе.

Говорейки за пефектното червило на Maybelline трябва да споменем и защо трябва да заложиш на точно тези 4 нюанса, а именно - 980, 981, 986, 988 (можеш да видиш номерчето на долната страна на опаковката на продукта).В макиаж света от известно време една от най-популярните тенденции е makeup no makeup визията, която освен много атрактивно изглеждаща е и такава, която дава свобода на жените да покажат красотата си без да преекспонират грима си и да бъдат обвинявани в прекаляване с него. Точно за тази визия makeup no makeup, която е подходяща, както за забързан ден в офиса, така и за разходка с приятели или важно вечерно събитие, нюансите на Maybelline Color Sensational Matte Nudes ще ти помогнат цялостно да завършиш така желания от теб макиаж.


Именно той може да ти донесе увереността да покориш хиляди невидими върхове, които си поставяш като цел, защото има ли нещо по-силно от жена с пефектен макиаж, идеално червило в най-актуалните нюанси и матов ефект и усмивка, която да омайва…

Повече за: “Нюд” устни за всеки сезон [email protected]

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 980

  • Maybelline New York Color Sensational 981

  • Maybelline New York Color Sensational 988

  • Maybelline New York Color Sensational 986

Свързани теми: червило, устни, nude грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Международен ден на приятелството: как да зарадваш най-добрата си приятелка

Пред теб е невероятната възможност да зарадваш най-добрата си приятелка с малък подарък, израз на обич и внимание...