Всичко, което трябва да знаеш за маските за лице

Твоята ежедневна грижа за кожата бе много проста преди – измиваш лицето с качествен гел, след него нанасяш хидратиращ крем и готово.

С течение на времето, научи за предимствата на използването на мицеларна вода. И точно когато си мислеше че си достигнала ниво напреднали, в живота ти се появиха маските с глина, и ти напълно се обърка. Истината е, че тези маски не са чак толкова загадъчни и мистериозни, отколкото ти се струва на пръв поглед.

С тази статия ти разкриваме всичко, което трябва да знаеш за маските, които съвсем заслужено овладяха световната индустрия за красота.

Ново старо решение


Ако все още се съмняваш в ефективността им, и смяташ че са сравнително нов продукт на пазара, трябва да те разубедим. Маските с глина сe използваt в продължение на няколко хиляди години, за разкрасяване и поддържане на красотата. Освен това, със своите лечителни свойста те отдавна се използват в медицински цели. Доказано е че, глината има силно детоксикиращ ефект, както за кожата така и за тялото.

Не всичките са еднакви


Ако при избора на измиващ гел и хидратиращ крем се съобразяваш с типа кожа, то тогава избирай маска по същия критерий. В зависимост от нуждите на кожата, избери продукт който детоксикира, матира кожата или  ексфолира и подобрява текстурата и.

Използвай ги отделно или едновременно


Можеш да използваш трите маски едновременно, като нанесеш всяка от тях на различни места в зависимост от нуждите на кожата. Пробвай различни съчетания за да откриеш коя от мултимаскинг техниките е по твоя мярка.    

Повече за: Възстанови кожата си след напрегната седмица

За този външен вид препоръчваме

  • LOreal Paris Pure Clay Exfo Mask

    Поръчайте веднага
  • LOreal Paris Pure Clay Purify Mask

    Поръчайте веднага
  • LOreal Paris Pure Clay Glow Mask

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, лице, Pure Clay

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Венецианският фестивал – Филмова красота на всяка крачка

Венецианският филмов фестивал е един от най-старите и уважавани филмови фестивали на света, който с всяка изминала година печели симпатиите на публика...