Време ли е за бронзант

Дните станаха все по-дълги, времето все по-топло, и всички скъсихме роклите и сменихме дрехите си с по-ефирни и леки. Да, сега е време за бронзант! Достатъчно е кожата ти да се сдобие с лек загар, и играта с бронзанта може да започне. Бронзантът е чудесен продукт, с помощта на който тенът изглежда свеж и блестящ, а лицето получва „целунато от слунцето“ вид. Той може да се използва и за деликатно контуриране на лицето, но в този случай трябва да заложите на продукт с матова формула и да се приддържате към основните правила на тази техника за оформяне и подчертаване на чертите на лицето.

Избирайте продукт спрямо цвета на кожата


За да се възползвате маскимално от ефекта на бронзиращите продукти, кожата ви предварително трябва да има съвсем лекичек загар. По този начин бронзантът ще помогне на кожата да блесне в пълната си красота. Изборът на бронзант зависи от естествения цвят на кожата. Брознантите в топли нежнорозови нюанси са подходящи за момичетата с по-светла и бледа кожа, докато на тези със среден тон подхождат почти всички нюанси. Бронзантите с меден или бронзов оттенък стоят перфектно на кожа с лек маслинен подтон.

Блясък или мат?

За създаване на дневен грим препоръчително е използване на продукт с матов ефект, защото в противен случай кожата ви може да изглежда прекалено искряща и доста неестествена. От друга страна, вечерният грим предпочита бронзанти с повече бляскави частици в състава си.

Брознант или руж? Бронзинг или контуринг?

Този продукт може да се използва/прилага по два начина:

Първият начин има за цел да добави свежест към лицето. Бронзантът се нанася с голяма плоска четка върху скулите и челото. По-точно, върху участъците на лицето които слънцето огрява естествено.

Вторият начин е ружът и бронзиращия продукт да бъдат използвани заедно. Не забравяйте че контурирането е първата стъпка в този процес. Използвани правилно, двата продукта перфектно оформят лицето и му придават естествен сияен вид. Съчетанието от бронзант и руж наистина е една печеливша комбинация.

Няколко допълнителни трика

#1 В случай че нямате подръка подходящи сенки в телесен цвят, бронзантът може да свърши чудесна работа вместо тях

#2 Малко количество бронзант съдържащ брокат е перфектен начин да придадете уникален блясък към цялостната ви визия

#3 Използвайте бронзант за да акцентирате допълнително върху деколтето

Повече за: Перфектен бронзов загар само за 1 минута

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , бронзант

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 7 бюти продукта за това лято

Ако трябва да се ограничиш на само няколко продукта, които да бъдат с теб навсякъде през това лято, и с чиято помощ мигновено можеш да освежиш и подоб...