Впечатления от новата спирала L’oreal Miss Baby Roll by @makeupbuthow

eli-miss-baby-roll

Спиралата е един от козметичните продукти, които почти всяка жена купува, независимо от възрастта, независимо от това дали почти не ползва никакъв грим или пък е любител на тежкия макияж.

Спиралата е и най-продаваният козметичен продукт в света, и то не случайно – тя може да преобрази очите ни моментално. Дори не е необходимо да слагаме сенки, молив или очна линия, ако имаме добра спирала под ръка, която да направи миглите и очите ни да изпъкнат.

Как обаче да открием най-добрата за нашите мигли? Понякога това е трудна задача, точно защото всяка от нас има различни нужди и желания и не всяка спирала действа по един и същ начин за всички. Важно е да го имаме предвид, когато пазаруваме за спирала.

Днес ще споделя впечатленията ми от новата Miss Baby Roll от L’oreal. Тествам я от няколко седмици и ще споделя какво е действието и при мен до момента:

Четка:

Пластмасова, съдържаща множество малки зъбци, които разресват миглите и нанасят продукт равномерно.

Трайност:

Най-дългият период, за който тествах спиралата бе 14 часа, като по време на носене изобщо не забелязвам размазване по горния или долния клепач, нито пък лющене.

eli-miss-baby-roll

Общи впечатления:

Четката за мен е много удобна, защото не е прекалено голяма и по този начин я нанасям с лекота, без размазване. Консистенцията и не е много водниста, така че освен хубавото разресване на миглите, се наслоява лесно до постигане на обемен вид. Като цвят е наситено черна, а освен това задържа извивката на миглите ми за няколко часа.

А вие пробвали ли сте тази спирала? Ако да – споделете в коментарите какво е вашето мнение за нея.

Ели

Повече за: Кажете сбогом на извивачката за мигли

 

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

Свързани теми: спирала , очи, Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Фестивалът в Кан – история на червените стълби

Още от самото начало, когато по стълбите се изкачиха легендите на киното Одри Хепбърн, Брижит Бардо, София Лорен и Елизабет Тейлър...