Войната на тенденциите: Опушен грим или котешко око

Кой тренд е за теб... често си се чудила, нали? А как да избереш между двата най-актуално макиаж техники за очите – опушените и очи и котешките очи... това е истински труден въпрос! Ето ги и отговорите, които търсиш, за да те насочат към перфектната визия. Нека войната на грим тенденциите започне сега!

Опушеният грим

За кой повод е подходящ този макиаж?
Опушените очи са страхотна идея за почти всички поводи, в зависимост от цвета на сенките, които използваме. В случая ще говорим за класическия опушен грим – този в тъмно сиво и черно. Той е доста драматичен и бихме препоръчали да го превърнеш в макиаж, който да създаваш за бурни купонджийски вечери, за да имаш секси визия, която да предизвиква въздишки.


Как да създадеш перфектните опушени очи?
За тази цел ти трябва палитра, която задоволи всичките ти нужди. Според нас няма и капка съмнение, че тя е The Nudes Palette от Maybelline New York, която предлага разнообразие от 12 цвята. В тях има всичко от бежово през златиско и кафяво до черно. Матови и бляскави сенки се смесват в страхотна палитра за идеални опушени очи. Избери три цвята, които да преливат добре или два цвята, с които да създадеш този грим ефект. Винаги преценявай къде и по колко да нанесеш най-тъмните сенки според формата на окото и желания от теб ефект.


Как да комбинираш опушените очи с останалата част от грима?
Когато очите са толкова силно гримирани е добре да не прекаляваш с червилото. То трябва да бъде в по-естествени тонове, така че да не остави усешане за много тежест на грима. По отношение на бронзъра и хайлайтъра... искаме да те посъветваме да не прекаляваш с използването на хайлайтър и да наблегнеш на бронзъра за подчертаване на скулите. Ако сложиш твърде много блясък под скулите рискуваш да изглеждаш прекалено гримирана, а това никога не е добра политика.

Котешко око


За кой повод е подходящ този макиаж?
Очната линия може да бъде носена, както през деня, така и вечер по време на елегантни вечери. Тя е истински хамелеон – всичко зависи от дебелината и дължината на линиите, които ще опишеш върху клепачите си.


Как да създадеш перфектните котешки очи?
Важното е да знаеш какъв ефект търсиш. Нежни очи с очна линия се постигат с тънки линии, които не са много издължени и са леко извити крайчета за мистичност. По-драматичен и секси поглед можеш да създадеш с по-плътни линии, които не са много извити. За пример могат да ти посужат очите на иконата София Лорен, която има изцяло описани с очна линия очи. За красивия резултат ти е нужен и добър продукт, който да има прецизна четка и да е драматично черен. Точно такава е очаната линия на Maybelline New York - Sensational Liner, която ще е идеалният съюзник в създаването на най-секси макиаж визията на всички времена. Този продукт е идеален заради чудесната си четка, чийто връх е тънък и прецизен.


Как да комбинираш котешките очи с останалата част от грима?
В зависимост от интензивността на очната линия варира и останалата част от грима. Ако например си с нежно изрисувани очи можеш да си позволиш да сложиш от светло до тъмно червило, ако обаче си избрала по-драматичната визия за погледа си избери нежно розово, което да омекоти изражението ти.

Повече за: Три идеи за опушен грим

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York The Nudes Palette

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Sensational Liner

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очна линия, опушен грим

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво да вземем в несесер за грим на лятната почивка?

Днес ще ти помогнем да стегнеш несесера си за грим за лятната почивка и ще ти разкрием кои продукта наистина ти трябват и кои можеш да оставиш вкъщи б...