Внимание – подчертани вежди и устни!

Веждите са една от най-важните части на лицето. Те са рамката на лицето и са от голямо значение да изглеждаме добре, и затова е важно да са добре поддържани и добре подчертани. Но не бива за забравяме за устните, които в съчетание с добре подчертаните вежди придават красиво излъчване.

За перфектни вежди 


Но, какво ни съветват експертите за грим? Тази пролет на помощ идва Brow Drama помада за вежди от Maybelline. Благодарение на уникалната форма и структура, Brow Drama помадата се разнася много лесно без нежелано напластяване. Създава излюзията за естествено по-гъсти и перфектни вежди и то само за няколко минутки.

Перфектни устни


За създаване на безупречна визия, освен подчертаването на веждите, еднакво е важно подчертаването на устните. Според някои изследвания първото нещо, което хората забелязват на първа среща с непознат са устните и усмивката.  Затова, подчертайте устните си с Color Sensational червилата, със страхотно вибрантни и наситени цветове. Формулата е обогатена с меден нектар, осигуряващ изключителен комфорт на устните и хидратиращ ги за часове.

Визията с така подчертани вежди и устни със сигурност ще бъде вашата печеливша комбинация.  

Повече за: Наръчник за красиви вежди

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Brow Drama Pomade medium brown

  • Maybelline New York Brow Drama Pomade dark blond

  • Maybelline Color Sensational Vivid Rose

  • Maybelline Color Sensational Hot Plum

Свързани теми: червило, устни, вежди

1/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Козметични трендове, които по-добре да си останат в миналото

Онова, което вчера ни е придавало секси и привлекателна визия, още утре може да бъде демоде и естетически неприемливо...