Вежди за начинаещи

Веждите са новото черно на макиажа. В последите две години те са толкова тачени и обгрижвани от гримьорите, че вече сме убедени, че можем да излезем без почти никакъв грим на улицата, но не и без перфектно оформени и гримирани вежди. Която и от нас да се е опитвала да постигне идеалната форма за веждите си знае, че тази задача може да е доста трудна, да изисква часове за усвояване и още толкова за усъвършенстване. Ние искаме да те улесним максимално и затова сме подготвили 4 лесни трика, които да помогнат на веждите ти да са безупречни през цялото време!
 

1. Не прекалявай с пинсетата

Ако сама се грижиш за оформянето на веждите ти, нека ти кажем, че ще се изненадаш какво подобрение в гъстотата им ще видиш ако за един по-продължителен период от време намалиш тяхното скубане. Старай се да почистваш косъмчетата, които не са си на мястото, но забрави за скубането на тези, които са над веждите ти!

2. Използвай коректор

След като се гримираш сложи малко от коректора си по дължината на веждата си от долната страна, за да създадеш усещането за абсолютно равна линия. Играта със светлосенките, която е възможна благодарение на така популярното контуриране, ще е в твоя полза като ще направи погледа ти да изглежда по-магнетичен, защото веждите ти ще са добре подчертани от по-светлия цвят.

3. Време е за очертаване

Използвай молив за вежди, за да ги очертаеш. Така благодарение на него ще можеш да се сдобиеш с формата, която смяташ, че ти приляга най-много. Важното е да го подостриш добре и да си сигурна, че по веждите ти няма проукт от типа на крем за лица, bb крем или фон дьо тен. В никакъв случай не запълвай веждите си напълно с молива! Ако направиш това, резултатът ще е зле изглеждащи вежди, които силно се набиват на очи.
 

4. Сенките са важни

Понеже в съвет номер 3 споменахме запълването на веждите, сега е време да обсъдим и него. Козметичните магазини са пълни със сенки за вежди, които често идват в няколко нюанса, за да паснат, както на брюнетките, така и на блондинките. Важно е да си сигурна, че четаката за поставяне на сенките за вежди е перфектната, за да можеш да постигнеш страхотен резултат. Този продукт не създава усещане за натежаване, а точно напротив – създаден е, за да изглеждат веждите ти максимално естествени.

Повече за: Какво не знаем за продуктите за вежди?

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Brow Artist Xpert

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit 01 - Light To Medium

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , вежди

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Продуктите, които трябва да пробваш този месец

Сигурни сме, че с удоволствие ще ползваш ако не всички, то поне повечето от бюти продуктите, които внимателно подбрахме и сложихме в “must try” списък...