Вечерна бюти рутина

Сигурни сме че всяка жена има своя ежедневна рутина – от подготовка  на кожата преди нанасяне на грим до най-различни разкрасителни ритуали.

Но, не бива да забравяте колко е важно правилно и внимателно да се грижите за кожата си, за да и осигурите дълготраен комфорт, чистота и сияние.

Представяме ви двете ключови стъпки към които да се придържате

Задължително почиствайте грима преди лягане


Независимо от това какъв почистващ продукт използвате, не прескачайте тази стъпка. Запомнете че, не е важно само да почиствате грима но и да го правите правилно и старателно. Как да разберете да ли гримът от кожата ви е почистен добре? Обтривате лицето с памучно тампонче напоено с почистващо средство докато тампончето остане бяло.

Подхранете кожата през нощта


Типът кожа определя какъв крем трябва да използвате. Също така, добре е нощен крем да започне да се ползва от края на 20-те години. Формулата на нощния крем е доста по-плътна и наситена. Има подхранваща и възстановяваща функция, тъй като през нощта кожата по-бързо и ефективно абсорбира съставките.

Повече за: 5 лесни начина да изглеждате по-млади

Свързани теми: грим , грижа

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Грим трикове, които всяко момиче трябва да знае

Ако в ежедневието ти се гримираш всеки ден, то ти със сигурност си почитателка на добрите съвети за грим. Следните грим трикове ще улеснят ежедневието...