В хармония с тях… (part two)

Нормани

 

A photo posted by Normani Kordei (@normanikordei) on


Черната перла на групата не веднъж е споделяла, че нейна инспирация безспорно е Бионсе и това до някаква степен, освен музикално, може да бъде усетено и по отношение на грима на Нормани. Той е обикновено изчисен, много базов, такъв, който позволява на лицето й да блести с естественото си излъчване. Често можем да забележим, че черната перла на поп групата обича сенките за очи, които са в телесни нюански, матови и с не особено подсилен ефект.
 

Прокут, който да изпробваш: The Nudes by Maybelline New York
 

Дина

 

🌹

A photo posted by ♛DinahJane (@dinahjane97) on


Карамелена прелест, така бихме нарекли Дина, която е русото изкушение на супер успешната банда. Тя за разлика от останалите момичета от Fifth Harmony не се притеснява да променя визията си по-често, като я забелязваме различна и непредвидима. Едно нещо обаче е сигурно – Дина харесва плътните си устни и обича да ги подчертава с блясък. Гримьорите отговорни за нейния макиаж използват гланцове, които да озарят усмивката й, нещо което можеш да направиш и ти, за да преобразиш предстоящите мрачни октомврийски дни.


Прокут, който да изпробваш: Glam Shine by L'Oeal Paris

Прочети повече: В хармония с тях… (part one)
 

Свързани теми: грим , тенденция, стил , мода

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 7 съвършени Maybelline New York продукти за лятото

Представяме ти топ 7 на съвършените Maybelline New York продукти за лятото. Разбери кои продукти са идеални за твоята лятна визия...