В чантата на трендсетъра

Много от красавиците в интернет пространството вече са новите трендсетъри. Те определят кой ще е следващият макиаж хит, коя ще е най-атрактивната комбинация и какви ще са техниките, които задължително да използваме при нанасянето на грима си. Ако и ти искаш да си като най-страхотните Instagram звезди то трябва да започнеш с правилното съдържание на твоята чанта.
Този аксесоар определено е сред най-верните спътници на всяка жена и често вътре се крие цяла вселена, която може да разкаже много за притежателката.


Като за начало, никога не забравяй телефона си. Той е твоята връзка с най-близките ти, както и помощник в заснемането на снимките, които да споделиш с последователите ти. Не е нужно дори да споменаваме, че е добре да не излизаш от дома без ключове и портмоне.

За да изглеждаш перфектно по всяко време, както се предполага за една трендсетърка, трябва да си убедена в перфектното състояние на твоя макиаж, затова в чантата ти винаги трябва да има грим несесер. Това не е просто хрумване, а закон за всички красавици, които държат на добрия си вид, който им носи вниманието на другите.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


В грим несесера ти е важно да сложиш:

Коректор 

Tой ще ти е от чудесна помощ, когато видиш, че лека пъпчица се появява на лицето ти или умората се проявява под формата на черни кръгове под очите ти.

Пудра

Избери пудра, която да е с лека текстура. Може дори да е прозрачна, която просто матира кожата. Това е перфектният избор за момичета с по-мазна кожа в областта на Т-зоната.

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Молив за вежди

Продуктът за вежди ще освежи макиажа ти наистина забележимо. Моливът заема мялко място, а липсата му е недопустима.

Червило 

Макиаж продуктът на макиаж продуктите, това е червилото. То е неразделна част от грим несесера на всички жени и особенно на всички трендсетърки. Набави си актуален цвят, който да кореспондира с грима ти и не го забравяй у дома.

 

A post shared by @_mymakeup__ onПовече за: Червена рокля и червено червило: Да или Не?

Свързани теми: грим , тенденция, тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Доминирай лятото с най-красивите нюанси за лакове!

Сега, когато естествените форми са на мода повече от всякога, т.е. овални и правоъгълни нокти, акцентът е върху цветовете и затова ти представяме най-...