Устни в тон с есента by @makeupbuthow

Червилото има силата да преобрази всяка визия, да освежи лицето и да придаде самочувствие и увереност на една жена. На какъв цвят обаче да се спрем, когато сме заобиколени от стотици видове, текстури, нюанси и т.н.

Има различни правила за това как да изберем подходящ цвят за нас според цвета на кожата ни, дали да не го съчетаем с тоалета, ружа или пък да тръгнем в обратна посока и да не се съобразяваме с правилата на грима, а да сложим това, което ни грабва окото.

Аз бих препоръчала точно последното – правилата в грима не са всъщност правила, а по-скоро ръководни съвети, които да дадат общи насоки. Точно от нарушаването на тези правила са създадени едни от най-интересните и запомнящи се визии. Затова и ви насърчавам да опитате – в крайна сметка гримът се маха лесно и бързо – ако не ви хареса, просто сменете цвета, продукта или техниката.

Есента е един от любимите ми сезони – можем да си позволим да сложим по-силен и драматичен грим, както и типичните тъмни и наситени тонове червила, които са ми фаворити и винаги присъстват в тенденциите.

Ето и някои от любимите ми цветове червила за този сезон:

#1 Телесен цвят

За дните, когато искам нещо лесно за нанасяне, което ще се съчетае с всеки грим.

Maybelline Vivid Matte Liquid – 50 Nude Thrill

#2 Класическо червено

Червеното е емблематичен нюанс и бих го носила през всеки сезон, но есента и зимата определено се чувствам по-комфортно да го сложа не само за вечерен грим, но и за ежедневен.

Maybelline Vivid Matte Liquid – 35 Rebel Red

За разнообрази можете да опитате да създадете и омбре устни, с които да придадете допълнителен акцент на грима.

Прочетете статията ми на тази тема тук: Омбре устни by @MakeUpButHow

Loreal Color Riche La Palette Reds

#3 Устни в тон на боровинки

Обожавам боровинковите нюанси за есента – можете да експериментирате както с по-светлите тонове с повече розово в тях, така и с наситените лилави, в случай че се чувствате по-дръзки.

 Maybelline Loaded Bolds в цвят Blackest Berry

 

Maybelline Loaded Bolds в цвят Berry Bossy

Ще се радвам да разбера и кои са вашите топ 3 любими цветове червило за сезона. Споделете ги в коментарите. :)

До скоро!

Ели

Свързани теми: грим , червило, устни, тенденция, тенденция, стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Праймер - козметичен продукт, заслужаващ внимание

Може би не толкова популярен за дневен грим, но със сигурност продукт, отговорен за сияещата кожа и напълно равномерния тен. Става дума за праймера...