Устни с металически блясък by @makeupbuthow

От известно време кафявите мат нюанси както за очи, така и за устни навлязоха в тенденциите за грима, но освен тях има и още нещо характерно за 90-те години, което е абсолютен моден писък в момента, а именно металическите устни.


Дали това е продължение на тенденциите за хайлайт и стробинг на лице, само че пренесени и върху устните или пък един нов начин, по който да създадем ефектен акцент и да внесем разнообразие в нашата ежедневна грим рутина.

Единственото, което трябва да имате предвид при носенето на металически устни е, че блясъкът може да акцентира сухи и напукани устни, но иначе те могат да стоят страхотно, комбинирани с правилния грим.

Ето и моите топ три съвета как да пресъздадете тази тенденция у дома:

#1. Комбинирайте металическите устни с грим на очите в телесни, матирани тонове за балансиран вид. Ако пък търсите драматичен и открояващ се ефект, заложете на съответстващи тонове и текстури както за очите, така и устните.

#2. Ако се страхувате да се впуснете изцяло в тенденцията за металически блясък, опитайте да го нанесете стратегически само в средата на устните за деликатен омбре ефект, който ще направи устните и визуално по-обемни.


#3. Ако нямате червило с металически блясък – направете го сами: смесете малко безцветен гланц с перлени сенки или пигмент в цвета, който искате да носите върху устните за да създадете уникален цвят и текстура.

Споделете дали сте пробвали тази тенденция и какво мислите за нея – имате ли си любим продукт или начин за носене на бляскави устни?

Ще очаквам коментарите ви.

До скоро,

Ели

Повече за: Видове хайлайтъри. Как да изберем подхдоящ? [email protected]

За този външен вид препоръчваме

  • Color Rich Lip Palette Red

  • La Palette Nude L'Oreal Paris

Свързани теми: грим , червило, гланц за устни , тенденция, тенденция, Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Новият YSL парфюм: Какъв е вашият Y мъж?

Кой е този, така нареченият Х фактор, който прави мъжете неустоими? Умивка, жест, мнение или нещо съвсем различно? Какъв е твоят мъж мечта ...