Твоите най-големи макиаж тайни

Всяка красавица има своите трикове и малки магии,  които включва в действие, когато иска да е най-красива, най-гледана, най-харесвана. И ние като представителки на нежния пол не правим изключение и определено споделянето на своите грим тайни с приятелките ни е едно от най-любопитните и забавни неща, които можем да правим на по питие.
Какви са твоите макиаж тайни? Ето ги нашите... може би ще се познаеш някъде в тези редове.

Домашните отвари на баба


Красотата изисква огромна инвестиция. В това сме свикнали да вярваме от години и до известна степен е така, но нашите майки и баби понякога имат толкова добри домашни рецепти за красота, че могат да скрият шапката дори на най-големите компании в бранша. Една от нашите макиаж тайни е, че всяка неделя се стараем да си направим поне една натурална маска за лице и една домашно забъркана маска за коса. Хидратираща и много лесна маска за лице е: намачкай един банан и го размажи по лицето и шията ти. Остави го да престои между 10 и 20 минути и го отмий с хладка вода. Ще се очароваш от неочаквания ефект.

Музиката е важна

Сладък и много приятен трик, ако можем така да го наречем, е да си създадеш плейлист с любими парчета, които те карат да се чувстваш много красива и щастлива. Пускайки си този плейлист всеки път, когато се гримираш ти обещаваме, че без да разбереш как ще ставаш по-красива дори и да правиш едни и същи стъпки и да ползваш едни и същи продукти. Този трик се корени в доброто настроение, което е най-сигурният начин за сияйна визия.

Навсякъде с теб


Грим трик, който според нас много красавици използват, е да дублираш любимия си продукт, например страхотна фиксираща пудра, така че да имаш една у вас и една в офиса или в чантата ти. По този начин никога няма да се случи ситуация, в която да я забравиш. Прави същото и с другите ти любими бюти продукти. По този начин ще можеш да фиксираш грима си с лекота и навсякъде.

Пудра за издръжливост


Още едно страхотно приложение на фиксиращата пудра, е че можеш да я използваш като средство за матиране на червилото ти. Леко допри показалеца си в пудрата и след това мини върху устните ти. Те мигновенно ще станат като кадифе, а издръжливостта на червилото ще се умножи многократно.

Повече за: Матово червило СРЕШУ Течно червило в nude гамата

Свързани теми: грим

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво трябва да има в козметичната ти чантичка

Време е да направиш ревизия! Нека погледнем какво трябва задължително да имаш в козметичната ти чантичка, а какво от козметиката можеш да оставиш у до...